Не проспивайте лятото – направете крачка към истинския професионализъм! Включете се в Академията на Фесто Производство

22.04.2021 г.3 мин.

Планирате ли вече как ще прекарате идните летни месеци? Можете например да инвестирате в професионалното Ви развитие. Ако споделяте нашето мнение, то имаме чудесна новина за Вас! Фесто Производство анонсира предстоящото издание на традиционната си Лятна академия, а повече информация за инициативата споделяме в днешния материал заедно с екипа на дъщерното производствено дружество на международния лидер в автоматизацията Festo.

„Лятната академия на Фесто Производство предлага на младежите над 18-годишна възраст лятна заетост в модерна и безопасна среда като част от производствения екип на компанията в София или Смолян. Освен въвеждащи и профилирани фирмени обучения, ежегодната инициатива на Фесто Производство дава възможност да се присъедините към различни клубове по интереси“, коментираха от Фесто Производство.

Лятната академия предоставя на участниците срочен трудов договор, атрактивно възнаграждение, както и участие в корпоративни събития.

Дейностите в рамките на Академията на Фесто Производство се провеждат пет дни в седмицата и са организирани в двусменен режим на работа, което позволява да се насладите и на любимите си лични летни занимания.

Екипът на Фесто Производство очаква Вашите кандидатури! Изпратете своята автобиография с Код „Лятна академия“ на имейл: careersbgproduction@festo.com. Не забравяйте да посочите и предпочитаната от Вас локация – София или Смолян.

Как се адаптират международните стандарти на Festo у нас?

Със своя над 30-годишен опит в България, Фесто Производство се позиционира като водещ завод на Festo за производство на електронни изделия. Един от векторите на развитие на Фесто Производство към разширяване на развойната дейност на компанията в направленията софтуерен и хардуерен дизайн, механичен дизайн, внедряване и проджект мениджмънт, както и лаборатория по тест и валидация. През последната година и половина екипът на дружеството работи по над 40 нови развойни проекта.

Успоредно с това Фесто Производство утвърждава и разпознаваем работодателски бранд. Компанията осигурява благоприятни условия за професионално и личностното израстване на всички свои над 1000 служители, а в ролята си на активен партньор на професионалното образование у нас, осигурява силен старт на кариерата на бъдещите технически специалисти.

Източник на снимковия материал: freepik.com

Тагове: Festo, образование, обучение, Фесто Производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто Производство ЕООД
https://www.festo.com/cms/bg_bg/55737.htm