Интегрирано управление на различните видове сградни инсталации – ще намерите оптималното решение с Енерджи-Ка

05.01.2021 г.3 мин.

Българското инженерингово дружество Енерджи-Ка, част от италианската група Caraglio, се e доказало като надежден партньор при изграждането на всякакъв тип инсталации и доставката на оборудване както за индустрията, така и за обслужващия сектор. Фирмата работи активно и в областта на строителството, предлагайки услуги, свързани с проучване и прилагане на комплексни системи за автоматизация и управление на сгради. „В сектора строителство проучваме и прилагаме комплексни системи за автоматизация и управление на големи сгради като офис и търговски центрове, жилищни комплекси. Също така изграждаме системи за сградна автоматизация (BMS), осигуряващи интегрирано управление на различни инсталации“, споделиха за Инженер.bg от Енерджи-Ка.

Предлагайки пълна услуга – от проектирането до реализацията и пуска в експлоатация, компанията винаги се стреми да удовлетвори в максимална степен желанията на своите клиенти, като в същото време поема пълна отговорност за изпълнените дейности. 

Сред инсталациите, които могат да бъдат управлявани чрез BMS, са: 

  • Електрически, осветителни и климатични инсталации;
  • Инсталации на термоохладителни централи;
  • Инсталации U.T.A. и HVAC;
  • Специални инсталации, например СОТ, пожароизвестителна, TVCC, видеонаблюдение чрез компютърна мрежа (Ethernet);
  • Инсталация за събиране и управление на алармите;
  • Контрол на енергийното потребление.

Като част от групата Caraglio, в своята дейност Енерджи Ка има възможност да разчита на многогодишния опит на групата, което е допълнителна гаранция за качеството на изпълнение.

„Нашата пълна услуга включва още анализ на нуждите с отчитане на изискванията на клиента. Стремим се да изберем решение, доближаващо се максимално до заложените критерии. Осигуряваме и гаранция на продуктите и изпълнението чрез редовна или извънредна поддръжка”, добавиха още от фирмата. 

За Енерджи-Ка партньорството е изключително важно и компанията продължава да работи със своите клиенти и след приключване на дейностите по конкретен проект. Фирмата разполага с дежурни техници, които са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата за спешни случаи. По този начин се е утвърдила като доверен доставчик както за изграждане системи за автоматизация на сгради, така и в индустриалния и обслужващия бранш за инженерингови услуги, индустриални системи и инсталации в обслужващия сектор, автоматизация на процеси и развитие на инсталации за производство на енергия. 

Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка

Тагове: електротехника, Енерджи-Ка, инженеринг, ОВК, пожароизвестяване, сградна автоматизация

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Енерджи-Ка ЕООД
http://www.energy-ka.net