ГоПроджект: Спестете време и пари с напълно автоматизирания логистичен софтуер LOGiQ

30.04.2020 г.5 мин.


По-бърз, по-добър, по-ефективен и… напълно автоматизиран производствен и логистичен процес! С LOGiQ – доказаното софтуерно решение за логистика на Schenck Process. „Перфектната организация на материалния поток е от изключително значение за гладкото и безпроблемно протичане на производствените операции. Необходимите производствени материали трябва да са налични в точното време, на точното място и в правилното количество. Благодарение на LOGiQ имате пълен контрол над целия производствен и логистичен процес“, съобщиха за Инженер.bg от фирма ГоПроджект, оторизиран дистрибутор на Schenck Process за България.LOGiQ позволява напълно автоматизиран обмен на данни между процесните и търговските системи. Логистичното решение реагира гъвкаво на нуждите на клиента с помощта на множество координирани хардуерни и софтуерни модули. „Още, благодарение на него можете значително да подобрите качеството, намалявайки броя на грешките, и да постигнете по-голяма печалба, редуцирайки разходите за обслужване и поддръжка“, уточниха от ГоПроджект. 

 

LOGiQ – оптимизирани логистични процеси във всеки сектор на индустрията


„При превоза на стоки чрез сухопътен, железопътен или воден транспорт все повече и повече големи компании се доверяват именно на LOGiQ. Логистичната система е базирана на съвременна модулна конфигурация, която се отплаща в много отношения. Гъвкава, всеобхватна и достъпна по всяко време – вашата сигурна връзка с бъдещето“, обясниха от българската фирма.

 

LOGiQ използва компоненти, които могат да бъдат точно пригодени към всяка съществуваща инфраструктура. В допълнение към прецизно координираните модули, всеки един вариант на системата може да бъде разширен, съвършено координиран и изцяло съобразен с отделни структури, операции или процеси. „Именно, за да удовлетвори вашите належащи нужди и изисквания както днес, така и утре, и то в почти всички области на индустрията“, подчертаха от компанията.


 

Предимства на логистичния софтуер на Schenck Process:

 

 - Оптимална логистична верига благодарение на модулната конфигурация на системата;

 - Ефективно координирани процеси – ясни, сигурни и напълно проследими;

 - Гъвкаво решение, съвместимо и съобразено с индивидуалните нужни на клиента;

 - Компонентите могат безпроблемно да бъдат интегрирани към всяка съществуваща инфраструктура;

 - Значителна икономия на средства поради редуцираните оперативни разходи за доставка и обработка;

 - Поддържане на добро качество и без опасност от възникване на допълнителни разходи, свързани с неправилна товаро-разтоварна дейност, благодарение на текущата проверка на материалите и теглото на стоката;

 - По-бързо товарене на стоката, породено от точно дефинираните процеси;

 - Автоматизиран и незабавен обмен на данни с различни хост системи;

 - Лесен и опростен потребителски интерфейс за гладко протичане на операциите.

 

„Отличното съчетание на хардуерните и софтуерните компоненти осигуряват ефективен мониторинг на процеса и намаляват риска от грешки по всяко време“, посочиха от ГоПроджект.


 

LOGiQ спомага още за:


 - Управление на трафика и паркозоните в производствените и логистичните бази;

 - Контрол на достъпа и мониторинг, благодарение на безконтактни ID карти за достъп;

 - Прецизно претегляне на входа или изхода, или на самия товаро-разтоварен пункт;

 - Товаро-разтоварна дейност.


 

Повече информация за ГоПроджект ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ГоПроджект, Schenck Process

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ГоПроджект ЕООД / GoProject
https://goproject-bg.com/