Вентилен остров тип VTOC с пилотно управление

25.03.2013 г.2 мин.

Нов вентилен остров тип VTOC на водещия производител на цялостни решения в областта на промишлената автоматизация FESTO - разработен специално с цел надеждно управление на вентили.

Намира приложение в полупроводниковата, фармацевтичната и преработвателна индустрии, както и във фотоволтаични инсталации и електрически табла. „Вентилния остров е надежден, компактен и рентабилен. Както при неговото конструиране, така и във всичко, което правим, се стремим към максимална ефективност и вярваме, че изградената отлична система за обучение на специалистите ни е в основата на успеха“, коментират от FESTO.

Предимство на вентилния остров VTOC, който може да бъде изграден от 48 на брой 3/2 пътни вентила, е възможността за използването му в съоръжения, изискващи безопасност, осигурявана от възвратната пружина на вентила. Вентилният остров VTOC посреща индивидуалните потребности на клиента и чрез различните видове изходи - за Sub-D конектор или кабел. Сигурната и надеждна работа на процесите се гарантира от интегрираните в конструкцията му оптична система и специална защита срещу повторно включване на вентилите, в случай на възникнало късо съединение.

 

Източник на снимковия материал: ФЕСТО

 

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg