Атикс: Leuze electronic анонсира новите си оптични сензори за измерване ODS9, отличаващи се с лесна конфигурация

19.11.2020 г.3 мин.

Немският лидер в областта на оптоелектрониката и системите за идентификация и пренос на данни Leuze electronic анонсира своите нови сензори, налични във варианти със сериен интерфейс RS232 и 485 с различен работен обхват. Разнообразните опции за параметриране и обслужване през IО-Link, с които сензорите разполагат, са предпоставка за по-лесна конфигурация. Това води до намаляване на  разходите и времето за инсталация. Ексклузивен представител на Leuze electronic за България е фирма Атикс. Вижте какво още споделиха от компанията за оптичните сензори за измерване ODS9, специално за читателите на Инженер.bg.

„Новите устройства разполагат с OLED дисплей, което улеснява прегледа на измерените стойности. Не е необходимо използването на адаптер за прехода от старите сензори ODSL9 към новите модели, което улеснява замяната на устройствата“, обясниха от Атикс.

Като член-основател и разработчик на технологии на IO-Link, Leuze electronic разполага с богато ноу-хау и предлага широка гама от IO-Link сензори и системни компоненти. „С оптичните сензори за измерване DS9 получавате нова технология, с която сте отлично подготвени за настоящите и бъдещите изисквания на интелигентната фабрика“, посочиха още от българското дружество.

Ключови предимства на ODS9:

  • Пълна съвместимост;
  • Намалени разходи по програмирането;
  • Минимални разходи по замяна;
  • Безпроблемна експлоатация;
  • Допълнителни опции, които водят до по-широк обхват на работа;
  • Готовност за превключване към IO-link;
  • Повишена видимост, благодарение на OLED дисплей.

Leuze предлага широка гама от сензори и съответстващите им аксесоари за индустриална автоматизация в различни приложни области. Компанията е специализирана в производството не само на стандартни сензори, но и на иновативни, високотехнологични решения и на практика може да предложи продукт за всяко приложение.

Източник на снимковия материал: Атикс

Тагове: Leuze, автоматизация, Атикс, електроника, сензори, събиране на данни

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Атикс ООД
http://www.atics.bg/