Следвайки най-новите тенденции в портфолиото на Siemens, САТ интегрира съвременни системи за автоматизация на производството

19.11.2023 г.4 мин.

Ако искате да работите по интригуващи проекти от света на промишлената автоматизация, САТ Ви приветства към своя екип от доказани специалисти!

 

Със своята над 30-годишна история, опит и доказан професионализъм, фирма Системи Автоматика Технологии – САТ ЕООД е доверен партньор на индустрията в разработката и цялостния инженеринг на продукти, системи и решения за процесна автоматизация. Дружеството има множество успешно реализирани проекти както на българския, така и на международния пазар в най-различни промишлени сектори. Като експортно-ориентирана компания, САТ е с утвърдени позиции в Сърбия, Косово, Нигерия, Азербайджан, Унгария, Австрия, Русия и др.

Голяма част от интегрираните автоматизирани системи за управление на технологични процеси и агрегати е възможна благодарение на ползотворното и стабилно сътрудничество на компанията с глобалния пазарен лидер Siemens.

„Екипът от висококвалифицирани специалисти на САТ демонстрира изключителни познания и опит при внедряването на най-съвременни автоматизирани решения и технологии от Siemens в мащабни проекти от циментовата индустрия, металургията, стъклокерамичната промишленост, хартиено-целулозната и др. “, съобщиха за Инженер.bg от водещата българска инженерингова фирма. „Сред тях най-широко застъпени са моделите PLC контролери Simatic; HMI потребителски панели, операторски станции на базата на Simatic WinCC; разпределени системи за автоматизация и управление на производствените процеси; решения за индустриална комуникация от гамата Simatic NET; задвижвания от сериите Micromaster, Simovert, Simoreg DC, Sinamics G/S; асинхронни и постояннотокови електродвигатели; измервателно оборудване за поток, налягане и ниво и др.“, уточниха още те.

Тясноспециализираните инженери на САТ са ключовият фактор, на който се дължат успехите по отношение на отличното партньорство със Siemens, добрата интеграция на продуктите при изпълнението на проектите и високата удовлетвореност на клиентите. Основно конкурентно предимство на компанията са уменията на нейния екип от професионалисти за бърза и безпроблемна интеграция на готови решения без прекъсване на производството.

„В своята ежедневна работа нашите опитни специалисти се стремят да се запознаят и да усвоят по възможно най-бързия начин най-новите продукти и технологични решения на Siemens. С техните изключителни познания в областта на процесната автоматизация и индустриалните технологии, те не спират да разработват модерни високоефективни автоматизирани системи за по-добра производителност и оптимизация на процесите“, категорични са от САТ.

През последните години САТ интегрира сериозен набор от продукти, системни решения и оборудване на Siemens в множество обекти, сред които:

  • Автоматизация на звено „Насипен цимент“ и цеховете „Въглищна мелница, „Суровинна мелница“ и „Пещи“ в Holcim;
  • Автоматизация на звено „Насипен цимент“и при пакетиран цимент в цех „Въглищна мелница“ в Titan;
  • Пристанищен кран „Атлант“ и претоварващ кран към ТЕЦ Варна ЕАД;
  • ДК Домостроене Бургас и ЗСК Лозово.

„Високотехнологичните системи бяха успешно програмирани, тествани и въведени в производствената среда и показаха отлични резултати по време на последващата експлоатация на съоръженията“, допълниха още експертите от САТ.

Ако желаете да реализирате техническия си потенциал в перспективна професионална среда, която Ви осигурява възможност за работа по вълнуващи проекти в областта на индустриалната автоматизация, сплотеният и амбициозен екип на Системи Автоматика Технологии – САТ Ви очаква!

Актуалните работни позиции на компанията ще откриете в микросайта ѝ в Борса.bg.

Източник на снимковия материал: САТ, Siemens, freepik.com

Тагове: Siemens, индустрия, производство, процесна автоматизация, САТ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

САТ ЕООД
www.satbg.com