Yokogawa присъедини към структурата си компанията KBC, разработваща софтуер за нефтената и газовата индустрия

06.07.2016 г.3 мин.

Доказаният японски производител в областта на измервателната техника и автоматизацията Yokogawa обяви придобиването на английската компания KBC Advanced Technologies, съобщиха за Инженер.bg от Йокогава България-клон България.

 

 

KBC е водещ доставчик на софтуерни решения и консултантски услуги в сферата на нефтената и газова промишленост, фокусиран върху подобряване на оперативното управление и постигането на по-добри финансови резултати както на нефто-производителите, така и на петролните рафинерии и интегрираните нефтохимически производствени комплекси.

 

KBC предлага уникално съчетание от съвременен софтуер за процесна оптимизация и симулация, както и висококачествено консултантско обслужване“, заявиха от българския офис на японската фирма.

 

 

Yokogawa осигурява на своите клиенти богата гама от надеждни системи за контрол и управление, инструменти за измерване на температура, дебит, налягане и много други решения, гарантиращи сигурност и ефективност на технологичните процеси.

 

„В резултат на това придобиване, японската компания ще засили пазарните си позиции в областта на индустриалната автоматизация на водеща компания, предлагаща широк набор от услуги и богато продуктово разнообразие, в т.ч. консултиране, софтуер, системни решения, сензори и др“, съобщават от Yokogawa.

 

 

„Чрез сливане на съвременните технологии на KBC с техническите изделия и решения на Yokogawa, информационните технологии и защитената облачна платформа, които японският производител присъедини към продуктовото си портфолио чрез придобиването на Industrial Evolution (вече Industrial Knowledge) през 2015 г., групата се стреми да разшири пазарните си позиции и да се превърне в световен лидер в комплексните решения за автоматизация“, коментираха в заключение от Йокогава България.

 

 

Източник на снимковия материал: Йокогава България-клон България, Yokogawa, KBC

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Йокогава - Клон България
https://www.yokogawa.com/eu/