SpaceCAD стартира сътрудничество с OnRobot за доставка на пълна линия хващачи и периферия за индустриални роботи

20.01.2021 г.3 мин.

Фирма SpaceCAD, която предлага първокласни софтуерни решения за проектиране и управление на жизнения цикъл на продукти, заедно с решения за реверсивен инженеринг и адитивно производство, стартира сътрудничество с OnRobot за доставка на пълна линия иновативни хващачи и периферия за индустриални роботи. „Решенията на OnRobot помагат на малките и средни производители да оптимизират своите процеси, за да развиват бизнеса си с по-голяма гъвкавост, по-висока производителност и подобрено качество. Колаборативната автоматизация изравнява условията за всички производители и тъй като роботите стават по-лесни за закупуване и внедряване, те се превръщат във важен елемент за адаптиране към широк спектър от приложения“, заявиха пред Инженер.bg от SpaceCAD.

Продуктите на OnRobot – хващачи, сензори за сила/въртящ момент, вакуумни хващачи, всепризнатата технология Gecko и средства за смяна на инструменти помагат на производителите да получат пълните предимства на автоматизацията. Сред тях са лекота на използване, рентабилност и безопасност при съвместна работа на роботи и работници. Комбинацията от предложения прави по-бърза и опростена автоматизацията на задачи като опаковане, контрол на качеството, обработка на материали, поддръжка на машини, палетизиране, сглобяване и обработка на повърхности.

Повече за решенията на OnRobot бихте могли да научите ТУК

„Независимо от производителя на робота, OnRobot осигурява широк набор периферия със съвместимост и многофункционалност, придавайки още по-голяма стойност на инвестициите в автоматизация. Решенията OnRobot са съвместими с голяма част основни марки роботи и сега е по-просто отвсякога да се внедрят приложения за съвместна работа. Ние предлагаме готови решения, които са лесни за персонализиране и могат да бъдат интегрирани безпроблемно с роботи KUKA, Universal Robots, Fanuc, Kawasaki, ABB, Denso, Doosan, Epson, Yaskawa, Omron, TM Robots, Hanwa, Kossow и Nachi“, заявиха от SpaceCAD.

Искате да разберете повече за СпейсКАД? Заповядайте в сайта на компанията ТУК.

Като дългогодишен партньор за решения на SIEMENS Digital Industries Software, SpaceCAD се фокусира върху напълно автоматизирани CAD/CAM и роботизирани решения за индустрията, където висококачественият софтуер на Siemens NX CAM Robotics, комбиниран с роботи KUKA и решения OnRobot, дава на потребителите ясни предимства при бърза и ниско рискова автоматизация на производствени процеси.

Източник на снимковия материал: SpaceCAD, СпейсКАД

Тагове: CAD/CAM софтуер, Siemens Digital Industries Software, SpaceCAD, процесна автоматизация, роботизирани системи