Присъединете се към Solid Edge University 2024 на 20 юни със Солтех, за да научите повече за новостите в дигиталното проектиране

16.06.2024 г.5 мин.

На 20 юни т.г. (четвъртък) фирма Солтех ще вземе участие в едно от най-престижните събития на Siemens Digital Industries Software. „Международният он-лайн форум Solid Edge University 2024 на Siemens ще даде възможност за изява на представители на индустрията от цяла Европа. Компании от Словения, Чехия, Румъния, Словакия, Унгария, Швейцария и България ще споделят ценен опит, знания и експертиза за постиженията си и ноу-хау в сферата на дигиталната трансформация, софтуерната автоматизация и усъвършенстването на производствените процеси“, съобщиха за Инженер.bg от водещата българска инженерингова компания Солтех.

„Заповядайте на виртуална разходка, по време на която ще станете свидетели на драстично съкратени производствени времена и понижени разходи за проектиране“, отправиха своята покана от компанията.

Специално участие във форума ще вземат приложните софтуерни инженери от GraphIT, които ще разкажат и демонстрират последните нововъведения в Solid Edge, например разширението Edge Layout – интегрирано CAD/CAM/CAE решение от портфолиото на Siemens Xcelerator. „То рационализира процеса на проектиране на производствените пространства, като го прави по-бърз, по-ефективен и още по-интуитивен. Ще се запознаете с най-полезните функции на платформата и ще погледнете зад кулисите на софтуерните функционалности. Разработчиците ще ви заведат на виртуална разходка из една фабрика и дори ще разгледате техния офис в Будапеща“, поясниха от Солтех.

Най-новата версия от 2024 г. на инженерното софтуерно решение Solid Edge ще бъде във фокуса на събитието. Присъстващите ще имат възможност да наблюдават в реално време как се постигат драстично съкратени циклични времена на производствените процеси, по-ниски разходи за проектиране и производство, както и как могат да бъдат сведени до нула разходите по прототипиране. Експертите от Siemens ще разкрият пред участниците още по-широките функционалности за симулация и широкоспектърен анализ на етапа на дизайна и проектирането. И всичко това ще бъде онагледено с множество примери и конкретни решения, демонстрирани и представени на професионален, но достъпен технически език.

В какво се изразява участието на Солтех?

Като водещ търговски партньор на Siemens в Европа, Солтех ще вземе участие в Solid Edge University 2024. „Нашите представители ще разкрият пред участниците в международния форум възможностите за старт на тяхната дигитална трансформация. От ключово значение за нашите клиенти е както да запазят конкурентните си позиции, така и да откликнат на нуждите на техните собствени клиенти“, категорични са от компанията.

Солтех ще представи видео, което разказва за това как техният партньор СРС Композит, също участник в събитието, реализира успешен дигитален преход, фокусирайки се върху софтуерната интеграция – крайъгълен камък за подобряване на ефективността. „Като минимизирахме грешките чрез усъвършенствани механизми за проверка и прецизни симулации, постигнахме подобрение на оперативната надеждност и удовлетвореността на клиентите“, подчертаха експертите от Солтех. „И още, оптимизирахме времето за машинна обработка и постигнахме синхронна технологична интеграция, която рационализира производствените процеси. В резултат СРС Композит значително намали времето за програмиране и увеличи цялостното производство, благодарение на сътрудничеството си с нас, като доставчик на постпроцесори и услуги за виртуални машини“, допълниха още от фирмата.

Ще бъде интересно, експертно и професионално!

Не пропускайте да се включите в „Siemens Solid Edge University 2024: Освободете силата на интелигентния продуктов дизайн

Кога: 20 юни 2024 г., от 9:00 часа

Къде: Онлайн, след предварителна регистрация от ТУК

 

 

Източник на снимковия материал: Солтех, Siemens Digital Industries Software

Тагове: CAD/CAM софтуер, Siemens Digital Industries Software, дигитализация, проектиране, процесна автоматизация, Солтех

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Солтех ЕООД
www.soltec.bg