Schneider Electric стартира нова програма за едногодишни стажове. Кандидатствайте за Be smart. Start! до 1 февруари 2021 г.

11.01.2021 г.3 мин.

С началото на новата календарна година лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията Schneider Electric обяви старта на своята нова стажантска програма Be Smart. Start! Тя предлага 12-месечни платени стажове за млади специалисти в различни области – анализ на данни, автоматизация и човешки ресурси. Вече са обявени първите четири позиции с такива профили за фабриката за производство на автоматични прекъсвачи на Schneider Electric в гр. Пловдив. Вижте повече...


„Всички позиции са за заетост с продължителност от 12 месеца и с осигурена подкрепа от ментори. Нашата цел е да предоставим на младите специалисти ценен практически опит в свръхмодерна индустриална среда с развита бизнес етика, както и да им предложим атрактивни условия“, коментира за Инженер.bg г-жа Елена Ватрачка, директор „Човешки ресурси“ на Шнайдер Електрик България.

До 1 февруари 2021 г. от компанията очакват кандидатурите на млади специалисти, които са амбицирани да покажат и развият своя потенциал в реална високопрофесионална среда. Те ще стажуват в различни отдели, така че да добият цялостен опит в избраната от тях сфера.

Можете да кандидатствате за свободните стажантски позиции в Шнайдер Електрик България чрез посочените линкове:

Фабриката на Schneider Electric в гр. Пловдив е една от най-големите и модерни производствени бази на компанията в Европа. През 2019 г. заводът получи Smart Factory сертификат – най-високия вътрешен стандарт на групата за индустриално производство, автоматизация и ефективно управление на процесите. Така тя стана първата и единствена Smart Factory на Schneider Electric за цяла Източна Европа. Със сертификата заводът се превърна в демонстрационен център за 14 държави. Над 65% от процесите в предприятието са изцяло автоматизирани, а екипът не спира внедряването на нови технологии, обясниха още от Шнайдер Електрик България.

Източник на снимковия материал: Шнайдер Електрик България, Schneider Electric

Тагове: HR, Schneider Electric, кариера, стаж, Шнайдер Електрик България