GreMa 3D дебютира на MachTech & InnoTech 2022 и даде заявка за лидерска позиция в 3D технологиите

14.10.2022 г.6 мин.

В сезона на бизнес изложенията MachTech & InnoTech приветства за поредна година множество участници от различни индустриални области – както добре познати брандове, така и „изгряващи звезди”. Международният демонстрационен форум се проведе от 13 до 16 септември в Интер Експо Център – София (ИЕЦ). А днес ще Ви разкажем за дебютната изява на експертите в света на 3D технологиите – GreMa 3D (Great Master). Търговската компания има амбицията да се утвърди като един от пазарните лидери в областта чрез предоставяне на новаторски 3D решения с високо качество на конкурентни цени. Кои са те и какво включва портфолиото на GreMa 3D, предстои да научите.

GreMa 3D за първи път на MachTech & InnoTech

GreMa предлага цялостни решения в сферата на 3D технологиите: софтуер, 3D скенери, 3D принтери, богата гама материали, консумативи, аксесоари, оборудване за постобработка на детайли, обучение, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване. Екипът от специалисти, с който фирмата разполага, ѝ позволява да предлага и професионални 3D услуги – анализ, проектиране, моделиране, сканиране, краен контрол, печат и постобработка. В търговския обект на GreMa 3D в град Русе ще откриете демонстрационно оборудване в помощ на клиента.

„Аз съм инженер по душа – още от ранна детска възраст се увличах в търсенето на нестандартни решения за оптимизация. Именно заради това създадох компания, която да е в полза на бизнеса. Стремим се да предлагаме продукти от тип „отворени системи”, така че клиентите ни да избират материалите си без ограничения в бранда. Фокусирани сме главно върху индустриалните технологии, без да забравяме обаче и за крайните потребители“, коментира пред Инженер.bg г-н Андрей Дуницов, управител на дружеството.

„Тазгодишното индустриално изложение виждаме като възможност да запознаем професионалната публика с богатия ни асортимент от продукти и блестящите им характеристики. Щанда ни „ври и кипи” от интерактивни демонстрации, в които включваме и посетителите. GreMa 3D не е просто търговска фирма! Аз искрено вярвам в иновациите и искам да допринеса за индустриалното и глобалното развитие. Партньорствата ни са внимателно селектирани, така че да отговарят на поставените цели. С гордост мога да кажа, че сме си изградили име на коректен и надежден партньор”, сподели още той.

За акцентите в портфолиото на GreMa

RAYSHAPE

Акцент в гамата на RAYSHAPE е новият дизайн и подобрената интерактивност на 3D принтера от серията Shape 1+. Той се базира на DLP технология, разполага с висококачествена стъклена леща и самостоятелно разработена система от смоли. „Компанията също така предлага богат набор от професионални 3D смоли, както и машини за втвърдяване и почистване. RAYSHAPE е нарицателно за безкомпромисно качество и бързина“, допълниха от българското дружество.

Sinterit

Това е полска компания, която прави революция в съотношението цена-качество. Тя произвежда компактни индустриални SLS 3D принтери, предлага богат избор от прахове, които технологията използва – подходящи за всички сфери на приложение, както и машини за довършителни операции (механично сито, пясъкоструйка, вакуум машина за почистване и многофункционални устройства). „Като обратна връзка за предложенията на Sinterit, получаваме отзиви на изненада и удовлетворение, тъй като по качество те не отстъпват на големите имена в бранша, а цената им е достъпна. Компанията е наш надежден партньор, на който се доверяваме, че ще изпълни ангажиментите ни навреме”, коментираха от GreMa 3D.

Scantech

„Това е фирмата, която „счупва” рамките на предразсъдъците. Противно на очакванията за китайското производство, тя предлага висококачествени 3D скенери, които се използват най-често за качествен контрол и обратен инженеринг. Всъщност Scantech е основана от инженери, които дълги години са работили като лидери в областта, така че им е „кристално“ ясно какво и как трябва да бъде постигнато”, споделиха още от русенската фирма.

EviXscan 3D

„EviXscan е още едно от „полските ни попадения“. Те са поредното доказателство на моето мнение, че Полша е европейската Япония. Компанията се занимава с развоя и производството на 3D скенери, като през тази година пусна на пазара своя шедьовър – 3D скенер Quadro+. Новият модел е авторска разработка, проектирана от нулата. По думите на нашите партньори, вдъхновение за него са открили в клиентската нужда от уред с по-голяма точност. Скенерът впечатлява и с двойния обхват и високата си разделителна способност”, поясниха от GreMa 3D.

Polaroid 3D

Продуктите на марката са базирани на интересни и занимателни 3D технологии, разработени за битово потребление.

Брандът предлага оптимизирани 3D принтери за лична употреба, 3D писалки, универсален филамент и едно „сладко“ изживяване – 3D писалка за сладкарски декорации.  

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, GreMa 3D (Грейт Мастър, ГреМа)

Тагове: 3D принтиране, 3D скенери, 3D технологии, GreMa 3D, дистрибуция, изложение, инженеринг, софтуер

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Грейт Мастър ЕООД /GreMa 3D
www.grema3d.bg