Festo – предпочитан доставчик на Bosch за автомобилната индустрия

02.02.2016 г.2 мин.

Световният лидер в областта на автомобилната промишленост Bosch избра Festo за предпочитан доставчик на пневматични технологии за автоматизация, съобщиха за Инженер.bg от Фесто ЕООДFesto получи статута на предпочитан доставчик за показаното високо ниво на изпълнение на поетите ангажименти в колаборация с групата Bosch.

 


Глобален сертификат за качество

Сред критериите за избор на предпочитан доставчик са още: висока надеждност на доставките, използване на интелигентни технически решения, изпълнение на утвърдени международни стандарти и глобално позициониране, споделиха още от Фесто ЕООД. Решението за избора е взето от екипа за глобални доставки на групата Bosch.


При връчването на почетния сертификат Ларс Нордстрьом (Lars Nordström), Главен корпоративен снабдител на машинни компоненти и услуги за Bosch, подчерта: „Доставчиците са важен фактор за нашия успех. В частност, глобалното позициониране на доставчика е от огромна важност за групата Bosch.“„За мен е голямо удоволствие да отлича Festo - европейският пазарен лидер в пневматичните и електрически технологии за автоматизация“, добави той.

 

Високо международно признание

Отличието „Предпочитан доставчик“ ежегодно се връчва от Bosch на най-добрите доставчици на компанията. Групата Bosch работи с няколко хиляди доставчици по целия свят, от които само избрани получават това отличие. Статутът на предпочитан доставчик е валиден за целия свят, за всички предприятия на Bosch и всички бизнес подразделения на високотехнологичната компания и лидер в доставките за автомобилната индустрия.


 

Източник на снимковия материал: Festo

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg