Festo България има готовност и наличности да отговори на нуждите на клиентите си в условията на COVID-19

30.03.2020 г.3 мин.


Във връзка с въведеното извънредно положение в страната Фесто ЕООД информира своите клиенти, че работният процес няма да бъде нарушен и дружеството ще продължи да предоставя качествено обслужване, спазвайки всички предписани разпоредби и мерки за безопасност. „Благодарение на своевременните мерки, които предприехме, можем да уверим потребителите, че имаме готовност и наличност да отговорим на техните нужди. Компанията ни ще положи всички необходими усилия да доставя нашите продукти, за да не бъде нарушен работният процес на клиентите ни“, съобщиха за Инженер.bg от дъщерното дружество на немския индустриален лидер Festo у нас.

 

 

Дейността на търговските и технически екипи през този период ще се извършва както дистанционно – по имейл и телефон, така и на място от дежурен екип в склада на Фесто ЕООД в София, който ще бъде на разположение за експедиране на поръчаните стоки.

 

Обслужващите търговски представители ще поддържат редовен контакт с клиентите и ще съдействат за бързо придвиждане на всички запитвания и поръчки, които могат да се правят на имейл адрес orders_bg@festo.bg, по телефон на 02/960 07 27 или директно към обслужващия инженер по продажбите.


„Всички наши клиенти могат да се възползват и от нашия онлайн магазин за поръчки, за който е необходима предварителна регистрация, която можете да направите ТУК."


Направените поръчки се извършват регулярно от партньорските ни куриерски фирми, съгласно действащия график, а при промени в работния процес потребителите ще бъдат информирани своевременно“, заявиха в заключение от Фесто.

 

Повече информация за Фесто ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!Източник на снимковия материал: Фесто ЕООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg