BHTC: Посетете ни на „Дни на кариерата“ и дайте старт на своя път в динамичния сектор на електрониката

17.10.2018 г.3 мин.

Бер-Хелла Термоконтрол не спира своята активна дейност в помощ на талантливи младежи, избрали инженерните и техническите науки за свой професионален път. В началото на септември компанията посрещна стипендиантите от програма „Готови за успех“, за да ги запознае отблизо с производствения процес в производствената база на компанията. „За нас бе изключително удоволствие да бъдем домакини на талантливите студенти. Вратите ни са отворени винаги за тях“, коментираха за Инженер.bg от дружеството у нас. За свободните стажантски и работни позиции в BHTC можете да научите повече и по време на „Дни на кариерата“.


Впечатлени от посещението, стипендиантите от програма „Готови за успех“, която BHTC подкрепя, заявиха: „Разбрахме, че вече се произвеждат прототипите на климатични системи за автомобили на модели, които ще са на пазара през 2021 г. Почувствахме се горди, че в България се „ражда“ и дизайнът на различни продукти за най-големите световни марки автомобили“.


Инициативата е само част от дейността на Бер-Хелла Термоконтрол в посока подкрепа на млади специалисти и сближаване между образованието и реалната работна среда. Традиционен участник в кариерни форуми, BHTC отново ще бъде част от изложението за работодатели „Дни на кариерата“, организирано от Технически университет – София. През 2018 г. ще се проведе 13-ото издание на изложението, като утвърдени български и международни компании ще се срещнат със студентите на 24 и 24 октомври в София, а на 25 октомври – в Пловдив и Сливен.


Специалисти от Бер-Хелла Термоконтрол ще разкажат подробно за дейността на предприятието, за свободните работни места и активните стажантски програми на всички, които посетят щанда им в ТУ-София. „Надяваме се за поредна година да дадем шанс за начало на множество успешни кариери в динамичния сектор на електрониката. Ние сме доставчик на климатични решения за световни марки автомобили и вярваме, че именно свежият ум и талант са част от устойчивото ни развитие“, изтъкнаха от компанията.


Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бер-Хелла Термоконтрол

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com