BHTC презентира възможностите за професионална реализация в компанията пред жители на Божурище

02.08.2018 г.3 мин.

Бер-Хелла Термоконтрол проведе среща с жители на Божурище, за да им представи възможностите за професионална реализация в компанията, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. Дружеството е част от структурата на международния лидер в развоя и производството на електроника за климатични системи в автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) и съвсем скоро стартира мащабно разширение на производствената си база, разположена в Индустриална зона София-Божурище.На 30 юли 2018 г. в големия салон на читалище „Христо Ботев“ в Божурище представители на производителя Бер-Хелла Термоконтрол посрещнаха над 50 местни жители. Целта на срещата бе гостите да се запознаят с възможно повече подробности относно новите интригуващи възможности за работа и развитие в компанията. Презентации изнесоха г-жа Станка Стоянова, мениджър Човешки ресурси в BHTC, и г-жа Наталия Димитрова, специалист обучения.


Събитието се проведе със съдействието на община Божурище и бе под патронажа на кмета г-н Георги Димов.Бер-Хелла Термоконтрол се утвърди не само като качествен и конкурентен производител, но и като надежден работодател. Само от началото на 2018 г. спечелихме две престижни награди в областта на човешките ресурси – второ място в категория „Изграждане на работодателска марка“ от конкурса BAPRA Bright Awards и отличие в категорията Employer Branding Project в първите годишни награди за Employer Branding в България“, съобщиха от компанията.


През май т.г. дружеството започна да изпълнява дейностите по разширение на производствените и логистичните си бази, с което ще увеличи капацитета си с близо 80%. След разширението в BHTC ще бъдат открити 150 нови работни места.Българското дружество развива активна политика и по отношение на младите специалисти и бъдещи инженери, които все още учат или нямат професионален опит. В тази връзка е разработена специалната стажантска програма, а от фирмата предоставят възможност на завършващите студенти от технически специалности да разработват дипломните си работи в реалните работни условия на компанията.


Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бер-Хелла Термоконтрол

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com