Как BHTC България се превърна в пример за успешен работодател и печели „битката за талантите“

10.01.2020 г.4 мин.

 

 

 

 

 

Как се формира сплотен и силен екип и какви инвестиции е необходимо да прави дадена компания в човешкия капитал – това са само част от въпросите, на които дадоха отговори представители на BHTC България в ролята си на участник в престижния форум, организиран от b2b Media – „Битката за талантите: Employer Branding Forum 2019“. Той се състоя на 12 декември 2019 г. в гр. София. Събитието се проведе за трета година, а основната му цел е да даде трибуна на компании, които успешно са изградили своя работодателски бранд. Екипът на BHTC България разказа повече пред Инженер.bg както за събитието, така и за политиката, която компанията прилага към своите служители.


 

BHTC България е дъщерно дружество на международния производител на климатични системи и термоуправления в автомобилната промишленост Behr-Hella Thermocontrol (BHTC). В развойния център и производственото предприятие на BHTC България към днешна дата работят повече от 770 специалисти, като компанията непрекъснато разраства своя екип.

 

От появата си на българския пазар през 2013 г., организацията работи за това да затвърди присъствието си в бранша и да създаде разпознаваем и устойчив бранд. А изминалата 2019 г. бе поредната успешна година за дружеството, което разшири своята база в Икономическа зона „София-Божурище“ и заслужено получи наградата на b2b Media за „Работодател на годината“.

 

Важно е да се показват добрите практики, тъй като в условията на съвременната висококонкурентна технологична среда привличането и задържането на специализирани кадри е предизвикателство. Затова компанията се стреми да осигурява благоприятни условия за служителите си – широк социален пакет, участие в международни форуми, работа в модерна среда и др. “, споделиха от BHTC България. За да се реализирате успешно в компанията, е необходимо да бъдете отговорни, отдадени и мотивирани, да проявявате проактивност и инициативност и да умеете да работите в екип, посочиха още от технологичната фирма.

 

Екипът ни демонстрира последователност, иновативни и креативни практики по отношение на създаваните иновации в климатичните автомобилни системи. Предоставяме на служителите възможности да повишат своята професионална експертиза чрез преминаването на многообразни професионални обучения“, коментираха от BHTC България.


 

Като успешен работодател, BHTC България дава пример и в друга своя роля – тази на корпоративен гражданин, подкрепяйки редица обществени сфери, сред които образование, наука, деца и семейства в нужда и спорт.

 

Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бер-Хелла Термоконтрол, BHTC

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com