BHTC България с високо признание за своята HR стратегия от наградите Employer Branding Awards 2020

17.02.2020 г.4 мин.


Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България зае първо място в категорията „HR стратегия на годината“ на наградите Employer Branding Awards 2020. Това е второ отличие за българското дружество, което през миналата година отново получи признание за своята стратегия в областта на човешките ресурси“, съобщиха за Инженер.bg от водещата производствена компания. Престижните бизнес награди отличават организациите, които имат заслуги за създаването и затвърждаването на образа и популярността на работодателския бранд.


 

Третото издание на церемонията по връчване на призовете, организирана от b2b Media, се проведе на 13 февруари 2020 г. в столичния хотел Новотел София. На събитието присъстваха специалисти, официални гости, представители на медиите и професионално жури, което определи победителите в отделните категории.

 

С грижа към служителите

 

Богат социален пакет и обучения са сред съставните елементи, които изграждат концепцията за развитие на дружеството. Имаме програма за корпоративна социална отговорност, в рамките на която главна роля има екипа на дружеството. С това целим всички служители на BHTC България да култивират своята принадлежност и всеотдайност към компанията, както и да съхранят мотивацията по пътя към индивидуалното си израстване“, коментираха от българската аутомотив компания.

 

Програмата на BHTC България „В името на по-добро качество на живот“ поставя фокус върху благосъстоянието на екипа на компанията. „В рамките на инициативата реализираме проекти, насочени към професионалното усъвършенстване на колегите и привличането на нови кадри. Провеждаме активности за обединяване на екипа като спортни мероприятия и инициативи в областта на социалната отговорност, имаме и канали за вътрешна комуникация“, посочиха още от BHTC България.


 

Сертификатите по интегрираната система за „Здраве и безопасност при работа (ISO 45001:2018)“ и „Опазване на околната среда (ISO 14001:2015)“ са гаранция за безопасните условия на труд в производственото дружество.

 

Производство в по-голям мащаб

 

Друг аспект, който превръща BHTC България във водещ работодател в страната, е и разширяването на производството през 2019 г., с което производственият ѝ капацитет се увеличи двойно. По този начин компанията предостави възможност за реализация на още 250 специалисти в областта на електрониката. А в бъдещите планове на дружеството е заложено и разрастването на екипа с още 400 експерти до 2022 г.

 

Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бер-Хелла Термоконтрол

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com