24 май с HRS Bulgaria: След 100 години по повод празника ще разглеждаме книгите на хартия като музейни експонати

19.05.2022 г.3 мин.

Писмеността, която сме дарили на целия славянски свят, е едно от постиженията, с които ние, българите, се гордеем най-много. Ето защо 24 май – „Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност”, се нарежда сред най-светлите и обичани празници в нашия календар. По този повод Инженер.bg се обърна към водещата HR компания HRS Bulgaria с няколко блицвъпроса, с които своеобразно да отбележим празника заедно. Вижте!

Изберете едно техническо творение, което за Вас е най-свързано логически с 24 май?

HRS Bulgaria: Пишещата машина.

Как си представяте да празнуваме (по-скоро нашите правнуци) 24 май след 100 години?

HRS Bulgaria: С посещение на библиотеки, които по това време ще бъдат с функцията на музеи, където ще се пазят хартиени експонати.

Коя книга винаги сте искали да прочетете, но все още не сте успели?

HRS Bulgaria: Всяка книга, която е отпечатана вчера.

HRS Bulgaria е агенция за подбор и администриране на кадри, която вече 10 години свързва хората и бизнеса, като им помага да постигнат най-добрите си резултати.

Компанията разполага със специализиран екип от сертифицирани консултанти, които извършват подбор само за инженерни и технически позиции. Затова не се колебайте да разгледате предложенията в микросайта на HRS Bulgaria в Борса.bg.

И така, ако и Вие мислите, че книгите на хартия ще се превърнат в музейни експонати или пък имате други предположения, споделете ни за тях в контактната форма под материала. Очакваме с нетърпение да научим и коя е Вашата непрочетена книга!

Най-вълнуващите отговори ще публикуваме в специален празничен материал! Затова не пропускайте да посочите Вашето име и сфера на дейност.

Източник на снимковия материал: HRS Bulgaria, freepik.com

Тагове: HR, HRS Bulgaria

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

HRS Bulgaria
www.hrs-bg.com