10 години от създаването на отдел „Производство на инструменти и детайли“ гр. Смолян, част от Фесто Производство

16.06.2016 г.2 мин.

Отдел „Производство на инструменти и детайли“ гр. Смолян, част от утвърдения производител на автоматизираща техника Фесто Производство, тази година чества своя 10-годишен юбилей, информираха за Инженер.bg от българското дружество. По този повод компанията организира тържествено събитие, което ще се състои на 17 юни 2016 г. от 13:00 часа в гр. Смолян, бул. „Димитър Македонски“ 4 (в двора на фирма ЕМЕ).„Имаме удоволствието да Ви поканим на специалното събитие по случай 10-та годишнина от създаването на отдел „Производство на инструменти и детайли“, Смолян, част от Фесто Производство ЕООД“, заявиха от компанията.


„Ще имате възможност да посетите производствените площи, да се запознаете отблизо с продукцията на отдел „Производство на инструменти и детайли“ в Смолян, както и да научите повече за бъдещите планове за разширение на фирмата“, отбелязаха още от Фесто Производство.

 

Официални гости на събитието ще бъдат г-н Георги Атанасов, управител на Фесто Производство ЕООД, г-н Николай Мелемов, кмет на гр. Смолян, както и г-н Недялко Славов, областен управител на област Смолян.


Всички, които желаят да присъстват, биха могли да заявят своето участие на e-mail:victoria@broksvision.com или на тел.: 0884 004 423.


Техниката и техническите решения на Festo на българския пазар се предлагат от фирма Фесто ЕООД.

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто Производство ЕООД
https://www.festo.com/cms/bg_bg/55737.htm