Отдаден екип и хъс за постоянно развитие нареждат ЛогиСофт сред лидерите в индустриалната автоматизация и интралогистиката

19.05.2023 г.5 мин.

ЛогиСофт е водеща българска фирма, която развива дългогодишна дейност в областта на индустриалната и интралогистична автоматизация. Дело на компанията са многобройни успешно работещи системи, внедрени в най-различни сектори. През последните 20 години дружеството уверено изкачва стъпало след стъпало стълбичката на успеха, за да се превърне в една от най-утвърдените инженерингови компании в сферата на автоматизацията в Източна Европа. Екипът ѝ създава дългосрочни партньорства чрез персонализирани решения, които отговарят на специфичните нужди на нейните клиенти. Повече за самата компания, за решенията, които предлага, както и за възможностите, които предоставя на служителите си като работодател, пред Инженер.bg разказаха специалистите от ЛогиСофт.

ЛогиСофт е създадена през вече далечната 1997 г. от инж. Крум Павлов, който инвестира в този проект своя дългогодишен опит в областта на интралогистиката и успява да превърне дружеството в реализатор на многобройни успешни решения за цялостно управление на фабрики на световни лидери. Интралогиситиката е областта, в която компанията развива основната си дейност и до днес, усъвършенствайки работата си чрез най-съвременни технологии и иновации с помощта на екип от отдадени експерти.

Един от най-впечатляващите проекти, изпълнени от ЛогиСофт, който всъщност е и първият за компанията, включва проектирането, внедряването и поддръжката на система за управление на най-голямата линия за производство на керамични керемиди в Керамична къща, Стралджа. От тогава насам от фирмата се гордеят и с многобройни други успешно изпълнени проекти в подемно-транспортната техника, хранително-вкусовата промишленост, фармацевтиката, козметичната и енергийната индустрия и др.

„От модернизация на отделни машини и производствени линии до цялостно управление на фабрики – към днешна дата брандът ЛогиСофт е еталон за високо качество и отдаденост към прецизната работа. С течение на времето разширихме както както екипа си, така и офисните ни площи и се превърнахме в предпочитан доставчик на големи световни фирми, сред които Крафт Фуудс, Нестлѐ, Данон, Кока-Кола и мн.др.“, разказаха от компанията.

ЛогиСофт успява да се докаже и като коректен и предпочитан работодател сред специалистите в областта на автоматизацията, благодарение на своето отношение към екипа си и грижата за благосъстоянието на всеки служител.

„Част от семейството на ЛогиСофт могат да станат всички амбициозни специалисти, които желаят да се развиват в компания, която може да им предложи работа с върхови технически решения. Горещо се вълнуваме от развитието на нашите служители и им предоставяме възможности за обучение и кариерен растеж“, коментираха от фирмата.

ЛогиСофт предлага работни позиции за софтуерни инженери, технически специалисти, консултанти и други професионалисти, които имат интерес към развойната, инженеринговата и консултантската дейност. А в дружеството те ще открият конкурентно заплащане, бонуси, социални и здравноосигурителни ползи, гъвкаво работно време и други придобивки, осигуряващи комфорт както на работното място, така и в личния живот.

Ако желаете да реализирате техническия си потенциал в перспективна професионална среда, която Ви осигурява възможност за работа по интригуващи проекти в областта на интралогистичната автоматизация, сплотеният и амбициозен екип на ЛогиСофт Ви очаква.

Актуалните работни и стажантски позиции на компанията ще откриете в микросайта ѝ в Инженерна борса.

Не се колебайте, а дерзайте!

Към момента вакантните позиции в екипа на компанията са:

PLC програмисти

ЛогиСофт търси специалисти със завършено висше техническо образование и добри познания в PLC програмирането и английски език, които да заемат позицията на PLC програмисти.

Предишен опит със Siemens TIA е предимство.

На позицията програмистите ще отговарят за програмирането и конфигурирането на модулни управляващи системи, както и за внедряването и поддръжката на системи за управление в страната и чужбина.

Електропроектант Еplan

За позицията на електропроектант Еplan, ЛогиСофт търси специалисти с висше техническо образование с електроспециалност или автоматизация, които имат познания и предишен опит в работата със софтуер за електропроектиране на Eplan. Новият член на екипа ще отговаря за проектирането на системи на Eplan, изработката и теста на електротабла, инсталацията и внедряването на системи на ЛогиСофт в страната и в чужбина, а също така и ще следи за новостите в техниката за автоматизация.

Източник на снимковия материал: ЛогиСофт, canva.com

Тагове: HR, кариера, ЛогиСофт, производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЛогиСофт ЕООД
www.logisoft.bg