Фесто - домакин на презентационен автомобил с решения за процесна автоматизация на 2 и 3 октомври в София

29.09.2015 г.2 мин.

В първите дни на октомври, Фесто ще бъде домакин на презентационния автомобил – еспотейнер, оборудван с продуктите на утвърдения немски производител в областта на процесната автоматизация, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „Всички наши колеги, проявяващи интерес, биха могли да посетят ескпотейнера на 2 и 3 октомври, петък и събота, когато той ще бъде позициониран пред офиса на Фесто ЕООД в столицата”, уточниха от компанията.

 


В петък, 2 октомври, ескспотейнерът ще бъде отворен за посещение в интервала от 11 до 18 часа, а в събота от 10 до 14 часа. В него посетителите ще имат възможност да се запознаят с работещи модели на предлагани от Фесто изделия в областта на процесната автоматизация, групирани тематично на отделни демонстрационни пана. „В презентационния бус клиентите ни ще видят експозиция от работещи приложения, например: управление на процесни вентили в потенциално експлозивна среда в съответствие със SIL 3; визуализация и мониторинг на процес; управление с и без позиционер; управление на процеси, свързани с дозиране и интегрирана автоматизация; управление с вентилни острови; Plug&Work решения на Festo, както и самостоятелна система за управление със соленоидни вентили”, коментираха от Фесто.

 

Сред изложените продукти ща бъдат различни електромагнитни разпределители, ъглови седлови вентили, сферични вентили, бътерфлай клапи, ножови вентили, пинч вентили, пропорционални регулатори и други.

 

При желание да посетите експотейнера е необходимо да изпратите потвърждение с дата и час на е-mail  - festo_bg@festo.com.

 

Адресът на офиса на Фесто ЕООД в София е бул. „Христофор Колумб” 9.

 

Източник на снимковия материал: Фесто ЕООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg