По местата, готови, старт! Над 80 участници от интернационалния отбор на Festo се включиха в маратона на София

17.10.2019 г.5 мин.


Цяла България видя красотата на бягащия човек по време на Софийския маратон, който се проведе на 13 октомври 2019 г. Стартът на състезанието бе даден на площад „Батенберг“ пред Националната художествена галерия. Повече от 5000 участници от над 50 страни се включиха в надпреварата, като специално участие взеха и представители на компанията Festo, чийто отбор бе един от най-многобройните. „Щастливи сме, че можем да сме част от тази инициатива, защото както всички знаем, спортът е здраве, а какво по-хубаво от амбициозни и здрави хора в екипа на Festo”, с ентусиазъм заявиха пред Инженер.bg от Фесто Производство ЕООД.


 

Маршрутът на трасето премина през центъра на София в близост до повечето големи исторически забележителности. Бегачите от интернационалния отбор на Festo, които бяха над 80 човека от цяла Европа, направиха чудесни бягания и подобриха рекордите си. Стартът на маратона бе поетапен за различните дистанции: 3 km – масов старт, 10 km Garmin RUN, 21.098 km – една обиколка полумаратон, 42.195 km – две обиколки маратон. Най-много представители от отбора на Festo се включиха в полумаратона.

 


Всички български представители на компанията Festo постигнаха отлични резултати на дистанцията 21.098 km, а именно:

 

Пламен Балжиев – 1:32 h;

Костадин Гюмов – 1:34 h;

Александър Абаджиев – 1:36 h;

Славена Топалска – 1:38 h.

 

Финиширалите участници получиха уникален по рода си медал, създаден специално за Маратон София 2019 от организаторите.

 

Масовият старт също премина със сериозно присъствие от страна на сътрудниците на Festo, както и представители на техните семейства.

 

 

Фесто Производство вижда потенциала в теб и те очаква в отбора си. Информирай се за всички свободни работни места и инициативи на компанията. Присъедини се към семейството на Festo.


„Възхищаваме се на волята и амбицията на нашите колеги и силно ги аплодираме. Колеги-доброволци осигуриха специални награди за участниците, с които заслужено ги отличихме по време на официална гала вечер по случай събитието. Защото ние сме Festo и защото високо ценим хората си“, споделиха от Фесто Производство.

 


Българското производствено дружество Фесто Производство ЕООД е дъщерна компания на германския концерн Festo AG – глобален лидер в областта на автоматизиращите технологии, индустриалните обучения и образователните програми. Заводът в София е специализиран в производството на сензори за поток и налягане, пропорционални вентили, електрически задвижвания, комуникационни модули, както и присъединителни кабели. Основен приоритет за Фесто Производство е изграждането на гъвкава верига за производство и доставки, която да е в състояние да отговори на потребностите на пазара.


 

За да отговори на изискванията на дигитализацията, Festo се фокусира все повече върху електрониката и софтуерното инженерство. България разполага с висококвалифицирани кадри в тези области, ето защо концернът избра производственото си дружество в София, за да създаде Технически инженерен център (Technical Engineering Center (TEC)) към него.

 

Продуктите и техническите решения на Festo на българския пазар предлага търговската компания Фесто ЕООД.

 

Повече информация за Фесто Производство ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто Производство ЕООД
https://www.festo.com/cms/bg_bg/55737.htm