Солтех Ви кани на „Ден на индустриалните иновации“! Включете се, за да научите всичко ново за дигитализацията

15.09.2021 г.3 мин.

Солтех, Полимета-С и Каси Аутомейшън ще представят реални разработки за дигитално производство на 1 октомври 2021 г. в Пловдив 

За поредна година утвърденият доставчик на решения в областта на автоматизацията — фирма Солтех, съвместно с компаниите Полимета-С и Каси Аутомейшън, ще бъде домакин на мащабно събитие, посветено на възможностите за дигитализация на производството. „Каним Ви на традиционната ни среща на бизнеса, на която ще имате възможност да разгледате отблизо и да видите в действие най-добрите предложения на пазара, разработени с нашите партньори, които са водещи специалисти в областта. Присъединете се към нас на 1 октомври 2021 в с. Костиево, обл. Пловдив“, обърнаха се към читателите на Инженер.bg от Солтех.

„Ден на индустриалните иновации“ ще се проведе при спазване на всички препоръки за безопасното провеждане на събития във връзка с разпространението на COVID-19 в България. По време на семинарната част посетителите ще имат възможност да научат за иновациите на Solid Edge CAD, Solid Edge CAM и Hoffmann Group. След нея организаторите ще дадат свободно време за обиколка на изложбените зони и демонстрации на DMG Mori, Hoffmann Group и UR & MiR. 

Програмата ще продължи с демонстрации в производството, по време на които гостите на събитието ще наблюдават: 

  • Високоскоростно и динамично обработване на изделия от алуминий и стомана;
  • Серийно производство на фрезови изделия с колаборативни роботи;
  • Серийно производство на стругови изделия с колаборативни роботи;
  • Триосна обработка на инструментална стомана. 

„Присъединете се към нас и се потопете в света на индустриалните иновации. Очаква Ви един ден, в който ще научите как да се възползвате максимално от услугите за дигитално производство, които могат ежедневно да спестяват време на Вас и Вашия екип, както и как да автоматизирате процеси чрез използване на дигитални близнаци. Освен това, сме приготвили и едно много специалното предложение за гостите на събитието. Ще имаме удоволствието и да се насладим заедно на градинско барбекю и чаша бира. Заповядайте“, обърнаха се с покана от Солтех. 

За да присъствате на „Ден на индустриалните иновации“ е необходимо да направите предварителна регистрация ТУК. 

Източник на снимковия материал: Солтех

Тагове: дигитализация, индустрия, Солтех

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Солтех ЕООД
http://www.soltec.bg/