Сентилион създава отлични възможности за развитие на технически специалисти. Разберете какви са те на „Дни на кариерата“ 2020

25.09.2020 г.3 мин.

И тази година Технически университет – София (ТУ-София) и център „Кариера и възптаници (алумни)“ към ТУ-София предоставят възможност студентите от технически специалности да се срещнат с някои от водещите работодатели от страната в рамките на петнадесетото издание на форума „Дни на кариерата“. Събитието е планирано за 13 октомври в ТУ-София и 14 октомври на територията на ТУ-София, филиал гр. Пловдив и Факултет и Колеж – Сливен . Сред изложителите в столицата е фирма Сентилион, а подробности за своето участие и перспективите, които ще предостави на бъдещите инженери, пред Инженер.bg коментираха от екипа на компанията.

Сентилион е утвърден ОЕМ (производител на оригинално оборудване) на високотехнологични електронни модули, системи, комплектни продукти и услуги в направленията медицина, авиационна и сателитна техника, системи за контрол и наблюдение и прецизна индустриална техника. Вече 22 години компанията развива успешно своята дейност както на българския, така и на международния пазар, произвеждайки висококачествени и надеждни продукти.

Актуалните позиции за работа в компанията можете да откриете ТУК.

„Ние в Сентилион дължим напредъка в технологичната сфера на нашите служители. Фокусираме усилията си към това да повишаваме тяхната мотивация и приобщаване към корпоративните принципи и ценности, за да вървим заедно по пътя на растежа. За подобряване на работната среда в компанията, разчитаме на активна обратна връзка от страна на всички членове на екипа“, посочиха от компанията.

„През лятото, водени от желанието да изградим една по-добра, по-продуктивна и близка до всички наши колеги среда, с открит диалог между служителите и ръководството, инициирахме обновеното проучване за ангажираност и удовлетвореност на служителите. За целта оформихме над 50 актуални въпроса, които да ни помогнат да се ориентираме за позицията на колегите ни в ключовите за организацията сфери“, коментираха от Сентилион.

„Моделът на работата ни разкрива отлични възможности за кариерно израстване на нашите специалисти. Затова приветстваме в семейството на Сентилион всички амбицирани млади хора, готови да инвестират в своето професионално бъдеще. С удоволствие очакваме срещата ни на 13 октомври в ТУ-София с бъдещите технически специалисти, на които ще разкажем повече за дейността на Сентилион и атрактивните предложения за работа в компанията“, заявиха в заключение от екипа на дружеството.

Ще Ви информираме своевременно, ако поради промяна в епидемичната обстановка, събитието се отложи, или се проведе в неприсъствен формат.

Източник на снимковия материал: Сентилион

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Сентилион ООД
http://centillion.eu/bg