Революционни решения в автоматизацията ще представи Festo на своята международна пресконференция в Париж

05.07.2017 г.4 мин.

Шестнадесетата международна пресконференция на глобалния лидер в сферата на индустриалната автоматизация Festo тази година ще премине под мотото „Революция в автоматизацията: Полет през града на революциите към новата ера на технологиите“, обявиха за Инженер.bg от дъщерното дружество на компанията у нас Фесто ЕООД. Събитието се провежда на 4 и 5 юли в Париж, Франция.Конференцията бе открита от Кристофър Хауг (Christopher Haug) от Festo AG & Co и Рафаел Маскюлиер (Raphael Masquelier) от Festo Франция. Д-р Ансгар Кривет (Dr. Ansgar Kriwet), член на Управителния съвет по продажбите на Festo, запозна гостите с „Еволюция и революция – две възможности за една семейна компанията в ерата на Industry 4.0“.


Много внимателно обследвахме и анализирахме позицията си на водещ доставчик на решения за индустриална и процесна автоматизацията. От една страна трябва да доразвием нашата съществуваща структура, продукти и процеси, а от друга имаме нужда от нови технологии и решения“, заяви г-н Кривет.


Жан-Мишел Тасе (Jean-Michel Tasse), генерален мениджър на Festo Франция разгледа темата: „Нова революция във Франция!? Дигитални идеи на Festo подпомагат Четвъртата френска индустриална революция“.

 


Д-р Юлия Дуве (Dr. Julia Duwe), ръководител „Управление на бъдещи решения за задвижване“, и Фредерик Моулин (Frédéric Moulin), продуктов маркетинг мениджър от Festo Франция, представиха „Революцията в автоматизацията – Festo Motion Terminal с дигитализирана пневматика“.


Festo Motion Terminal


Вторият събитиен ден ще бъде открит от г-н Филип Жофроа (Philippe Geoffroy), ръководител на Industry 4.0 в SAP. В него с лекция ще се включат Ханс-Йорг Стоц (Hans-Jörg Stotz), вицепрезидент „Industry 4.0“ в SAP, който ще разкаже за „решенията на SAP в света на Индустрия 4.0“, a д-р Михаел Хофмайстер (Dr. Michael Hoffmeister), мениджър „Дигитален бизнес“ във Festo ще обърне внимание на „първото цялостно решение за Индустрия 4.0 – всички данни под контрола на IoT-портала CPX-IoT на Festo“.


CPX-IoT Festo


В рамките на конферентния ден са предвидени още представяне на кибер-физичната фабрика (CP Factory) на Festo, като основа на отворената интегрирана фабрика на Festo и SAP, демонстрация на решенията на SAP за Индустрия 4.0 и презентация на д-р Хайнрих Фронцек (Dr. Heinrich Frontzek), ръководител „Корпоративни комуникации“ във Festo. Той ще обясни за „Бионичната мрежа за обучениe на компанията – от флуидния мускул до бионичния кобот BionicCobot“.


CP Factory Festo


Повече информация за Фесто ЕООД, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Повече информация за Фесто Производство ЕООД, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Festo, Фесто ЕООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто Производство ЕООД
https://www.festo.com/cms/bg_bg/55737.htm