Търсите професионална реализация? Запишете се за Ден на отворените врати в завода на BHTC на 16 декември

28.11.2016 г.4 мин.

Изключителен професионален шанс! Стаж, работа и кариера в престижна международна компания!“ С този призив вече втора поредна година утвърдената немска компания Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) с база у нас за производство на електроника за климатични системи за водещи марки автомобили, като Audi, Ford, Scoda, BMW, Bentley и др., кани студенти и млади технически специалисти, търсещи кариерна реализация, на посещение в своя високотехнологичен завод.„Благодарение на тези регулярни дни на отворените врати, посетителите имат възможност да се запознаят от първа ръка с фирмата и с възможностите за работа, които тя предоставя“, съобщиха за Инженер.bg от Бер-Хелла Термоконтрол.

 

Инициативата на BHTC България за отворени дни води началото си от месец октомври 2015 г., а първият й цикъл приключи през юни т.г. За този период базата на компанията в индустриална зона „София-Божурище“ е била посетена от студенти и млади професионалисти от различни специалности, като: „Комуникации и физична електроника“, „Компютърно проектиране и технологии в машиностроенето“, „Електроника“, „Компютърно управление и автоматизация“ и мн.др.

 

Кампанията беше подновена в края на октомври, а нейната продължителност по традиция ще бъде до юни 2017 г. „Тази година BHTC реши да разгърне формата на тези срещи, популяризирайки отворените дни не само сред студенти, но и сред ученици, както и сред най-различни хора, търсещи стабилна работа и професионално изразстване“, поясниха от компанията.

 

Отвореният ден се провежда в рамките на последния петък от всеки месец до края на периода, като по изключение само през празничния декември, той ще се състои на 16-ти. През следващата 2017 г. дните на отворените врати на предприятието за всички заинтересовани лица ще бъдат, както следва: 20 януари, 24 февруари, 24 март, 21 април, 26 май и 23 юни. Началният час на посещенията за всички дати е 10:00.

 

За ученици и студенти фирмата осигурява организиран транспорт в двете посоки. Желаещите да се възползват могат да се записват в Кариерния център на университета, при директора на съответното учебно заведение, както и на посочените контакти на BHTC.

 

Ако искате да разберете повече за BHTC България, бихте могли да запазите своето място в удобен за вас ден на тел.: 02/999 88 41 или на e-mail: asen.stamenov@bhtc.com.


Информация за Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: BHTC

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com