Специална покана от Фесто: Заповядайте на предстоящия уебинар „Работа с Online каталог на Festo“

07.07.2020 г.2 мин.


Преоткрийте света на иновациите в света на Festo! Сега имате тази възможност, като станете гост на предстоящото онлайн събитие, което от Фесто, дъщерно дружество на международния лидер в автоматизацията, са подготвили за Вас. „Имаме удоволствието да поканим всички наши клиенти, колеги и специалисти от бранша да се присъединят към нашия първи уебинар на тема „Работа с Online каталог на Festo“, който ще се проведе на 9 юли 2020 г. от 14:00 ч.“,анонсираха пред Инженер.bg от Фесто.


 

От експертния екип на компанията ще получите полезна и детайлна информация относно работата с богатия и разнообразен онлайн каталог на немския технологичен лидер.

 

В рамките на уебинара ще бъдат представени следните теми:

 

 - Структура на каталога;

 - Идентификация и откриване на продукт по категория или зададени критерии;

 - Откриване и изтегляне на техническа документация;

 - Съвместими продукти и аксесоари;

 - Създаване на списъци с продукти и работа с кошници;

 - 3D визуализация и изтегляне на CAD модели.

 

Участието в уебинара на Фесто е безплатно след предварителна регистрация.

 

Festo е международен лидер в сферата на автоматизиращите технологии, индустриалните обучения и образователните програми. Компанията не спира да обогатява своето портфолио. Основните фактори, върху коитосе фокусира, са максималната производителност и конкурентоспособност на своите клиенти.

 

Повече информация за Фесто ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


 

Източник на снимковия материал: Фесто ЕООД, Festo

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg