Луфтханза Техник София: „Вече 12 години наш двигател е страстта ни към авиацията, качеството и прецизността в работата“

12.11.2020 г.3 мин.

Наскоро българската авиоремонтна компания Луфтханза Техник София отбеляза своя 12-ти рожден ден. „На тази дата, преди повече от десетилетие, вратите на хангара ни се отвориха за първи път, и с много вълнение, мотивация и без никакво съмнение за бъдещото ни развитие, посрещнахме първия самолет за базово обслужване“, споделиха пред Инженер.bg от екипа на Луфтханза Техник София по повод своя празник.

От основаването си дъщерното дружество на Lufthansa Technik AG и авиационната компания Бългериан Еъруейз Груп следва своята стратегия за устойчив напредък, благодарение на която успешно се позиционира сред лидерите в авиационния сектор. Днес Луфтханза Техник София притежава модерна база, чийто капацитет позволява едновременно обслужване на до осем тяснокорпусни самолета за основен ремонт и поддръжка, както и на един самолет в носова позиция. Но какво предопределя успешния път на развитие на компанията?

„Нашият двигател е страстта ни към авиацията, качеството и прецизността в работата, както и висококвалифицираните ни и отдадени специалисти. Вярваме, че сме открили правилната формула за успех чрез поддържане на високи стандарти при изпълнение на дейността ни. Заедно с това осигуряваме оптимални условия за професионалното развитие на нашите колеги“, коментираха от Луфтханза Техник София, чийто екип от 1200 служители изпълнява базово и линейно обслужване на самолети от семейството на Airbus A320, Boeing 737 Classis, NG, както и линейно обслужване на Embraer-ERG 190.

 

Ако търсите нови предизвикателства за Вашето кариерно израстване, то не пропускайте да разгледате отворените работни позиции в Луфтханза Техник София. Вижте повече в микросайта на дружеството в Борса.bg!

„Отбелязваме своята годишнина под мотото „12 Years Excellence In Motion“ (б.ел ред. „12 години съвършенство в движение“), което по своеобразен начин дефинира принципа, върху който се основават нашите ценности и принципи. За тях свидетелства още фактът, че бъдещото развитие на Луфтханза Техник София е съпроводено с увеличаване на потенциалните клиенти и разширяване бизнеса на групата, едновременно запазвайки високо качество и надеждност на предлаганите услуги“, посочиха в заключение от екипа на водещата самолеторемонтна компания.


Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София

Тагове: Lufthansa Technik, авиация, кариера, Луфтханза Техник София

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia