Костал: Очакваме ви днес в ТУ-София, филиал Пловдив, за да ви разкажем за възможностите в нашия завод

25.10.2018 г.3 мин.

Костал България Аутомотив се подготвя за значително разширяване на екипа си. Стратегията на българското дружество, част от международния производител на автомобилни компоненти Kostal, включва привличането на млади инженерни таланти. „Вярваме, че млад и амбициозен екип ще допринесе значително за устойчивостта и за високото качество на произвежданите от нас елементи и възли. Ето защо каним всички, които имат желание да се присъединят към екипа ни, да ни посетят на „Дни на кариерата“ в пловдивския филиал на Технически университет – София“, заявиха за Инженер.bg от компанията.Позиционирано край гр. Пазарджик, предприятието е специализирано в производството на електронни и мехатронни компоненти за някои от най-популярните автомобилни марки в световен мащаб. Škoda, Volkswagen, BMW, Porsche, Mercedes-Benz, Audi, Alfa Romeo, Fiat, Peugeot, Ford, Bentley и Lamborghin са само част от клиентите на компанията.


Костал България Аутомотив започва дейността си през 2017 г. и оттогава не спира да увеличава както производствения си капацитет, така и екипа си. „В момента е в експлоатация само част от производствената площ на завода ни. Осигуряваме работа на 1300 човека, но техният брой ще нарасне до 1700“, посочиха от дружеството. „По време на кариерния форум на ТУ-София във Филиал Пловдив ще запознаем всички заинтересовани студенти с широките възможности за професионална реализация, които ще получат при нас. Ние работим в динамична международна среда, което е една от основните предпоставки за целенасочено кариерно развитие“, допълниха още от Костал.


„Дни на кариерата“ е мащабно изложение за работодатели, което се провежда ежегодно. Тази година събитието се състоя на 23 и 24 октомври в София, а във филиал Пловдив се провежда днес. Добре дошли са всички бъдещи инженери, които търсят своя професионален път и искат да разберат повече за това, което ги очаква в света на техниката и най-новите технологии.


Повече информация за Костал България Аутомотив ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Костал България Аутомотив

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Костал България Аутомотив ЕООД
http://www.kostal.bg/a3/