Концепции за индустриална безопасност и продуктови премиери акцент в представянето на Festo на Valve World 2016

15.12.2016 г.3 мин.

Световният лидер в областта на автоматизацията Festo взе участие в тазгодишното издание на престижното световно изложение Valve World Expo, което се проведе в немския град Дюселдорф между 29 ноември и 2 декември. Международното изложение, на което си дадоха среща водещи производители и доставчици на клапани и задвижвания, постигна рекордна посещаемост и утвърди имиджа си на водещ технически форум на специалисти от всички сфери на индустрията.


 

На изложението Festo представи последните си достижения от областта на индустриалната автоматизация и химическата промишленост. Обявен бе и пазарният дебют на нови разпределители с наклонено седло VZXA с минимална сложност, специално разработени за широк обхват от приложения. „Компактните модулни разпределители с наклонено седло VZXA се състоят от клапан с наклонено седло и бутално задвижване. Те се отличават с оптимизирана конструкция и голямо разнообразие от начини, по които различните елементи на клапаните и задвижванията могат да се комбинират“, уточниха от българския офис на компанията Festo.Във фокуса на Festo бяха и съвместими продукти, които отговарят на изискванията за функционалност, свързана с безопасността в химически предприятия. Гостите на щанда на компанията имаха и възможност да се запознаят с актуалните тенденции в концепциите за индустриална безопасност.

 


„На Valve World Expo демонстрирахме компоненти по цялата „пирамида“ на автоматизацията, както и различни решения за автоматизация на процеси, в която като изпълнителни механизми се използват клапани и вентили. На щанда на Festo посетителите научиха повече и за новия ни гъвкаво конфигурируем задвижващ механизъм DFPD и за нашата широка гама от електромагнитни разпределители, които отговарят на високите изисквания за безопасност и надеждност в областта на химическата промишленост“, разказаха още от Фесто ЕООД.


 

Повече информация за Фесто ЕООД, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Festo, Фесто ЕООД, Valve World Expo

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg