Компанията Festo за трета поредна година бе избрана за „Глобален предпочитан доставчик” на Robert Bosch

30.03.2018 г.3 мин.

За трети пореден път Bosch удостои Festo със званието „Глобален предпочитан доставчик”. „Наградата бе присъдена в категорията „Стандартизирани пневматични устройства”. С това признание Bosch отличава своите важни доставчици за изключителни резултати в областта на иновациите, качеството и надеждността”, съобщиха за Инженер.bg от Фесто ЕООД.


 

Господин Оливер Мерле, директор „Материално снабдяване” в направление „Опаковъчни технологии”, и г-н Малте Иленфелд, директор „Снабдяване и логистика, поддръжка, ремонт и експлоатация“ на Robert Bosch връчиха сертификата на д-р Ансгар Кривет, член на Борда на директорите на Festo, с думите: „Bosch има за цел да създаде устойчиви бизнес отношения и взаимен растеж в световен мащаб, заедно с най-добрите и най-иновативните си доставчици, като това включва критерии за глобално присъствие, както и иновативни продукти и услуги”.

 

Festo е носител на званието „Глобален предпочитан доставчик на Bosch“ от 2015 г. „Дейността на Festo в областта на цифровизацията на индустриални приложения е изключително важна за Bosch. Терминалът Festo Motion, който използваме в машина за опаковане, е важен етап в тази посока”, добави Оливър Мерле.

 

„Това, което ни движи напред, са високите стандарти, които нашите клиенти поставят пред продуктите ни“, отговори д-р Ансгар Кривет, добавяйки: „Тази награда ни задължава да продължим да доказваме потенциала си, особено в областта на цифровата пневматика и автоматизацията”.

 

Връчването на сертификата се състоя по време на посещение на мениджърите на Bosch в завода на Festo в Остфилдерн-Шарнхаузен.

 

Повече информация за Фесто ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Festo, Фесто ЕООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg