Кариера в ИТ сектора? Career Show Tech ще ви срещне с над 100 водещи компании през май

06.04.2021 г.4 мин.

Единственото по рода си кариерно събитие за IT специалисти Career Show Tech ще се проведе изцяло онлайн на 19 и 20 май 2021 г. Във форума ще се включат водещи български и европейски компании, предлагащи ИТ позиции, които ще проведат лични видео срещи с квалифицирани професионалисти, търсещи професионално развитие в IT бранша. Инженер.БГ е медиен партньор на събитието. Очаквайте повече информация за събитието на виртуалните ни страници в Инженер.bg и Борса.bg, както и в каналите ни в социалните мрежи!

Дигитален ИТ подбор методът на бъдещето вече и в България

Career Show Tech ще се проведе във формат, различен от стандартния за виртуалните кариерни събития. Организаторите са подготвили специално разработена интерактивна платформа. В нея работодателите и кандидатите ще имат на разположение подробни филтри, в които да зададат своите критерии и изисквания. Така максимално бързо и ефективно те ще откриват точния събеседник, с когото да обсъдят конкретни кариерни възможности.

„Career Show Tech e кариерен форум за ИТ специалисти, насочен към комплексното професионално развитие на заетите в сферата. Платформата, която използваме за провеждане на събитието, е интерактивна и интуитивна и дава възможност за прецизен двустранен подбор на събеседника. Това спестява време и усилия както на работодателите, така и на кандидатите”, коментира г-жа Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Платформата ще бъде отворена за достъп предварително и по този начин всички участници в събитието ще имат възможността да организират графика си по възможно най-удобния за тях начин.

Богата програма от лекции, уъркшопи и онлайн демонстрации

Освен в лични срещи с работодателите, участниците ще имат възможност да се включат в наситена програма от вдъхновяващи лекции, уъркшопи и онлайн демонстрации, водени от доказани професионалисти от компании като Google, Microsoft, Product Hunt и Financial Times.

Специалистите, които не търсят активно работа, но искат да „сверят часовника си“ за последните тенденции в сектора, ще могат да се включат в специално подбрани дискусии на теми от различни сфери на технологиите.

„Темите на активностите от програмата са подбрани така, че да бъдат максимално полезни за всички участници, независимо от сферата на тяхната квалификация”, допълни г-жа Харизанова.

Искате и Вие да се включите в Career Show Tech? Регистрирайте се безплатно ТУК!  

За повече информация относно събитието следете Инженер.bg и Борса.bg, както и LinkedIn профила на Инженер.БГ ООД ТУК, Facebook страницата на Инженер.bg ТУК и на Борса.bg ТУК!

Източник на снимковия материал: Career Show

Тагове: Career Show, Career Show Tech, информационни технологии, кариера