Индустриалните разпределители тип VUVS акцент в участието на Festo на панаира в Хановер

16.02.2015 г.2 мин.

От 13 до 17 април по време на най-големия индустриален форум в Европа – Панаира в Хановер водещият немски производител Festo ще представи новите си продукти в областта на индустриалната и процесната автоматизация.. „Сред основните акценти в тазгодишното ни участие ще бъде новата гама разпределители тип VUVS, част от серията VS”, съобщиха за Инженер.bg от Фесто България.

 

„Гамата стандартни разпределители тип VUVS са здрави, мощни, лесни за употреба и ценово оптимизирани”, заявиха от Фесто. „С този продукт Festo изпълнява всички изисквания към съвременните разпределители за универсална употреба: лесен монтаж и сглобяване, многобройни стандартни функции, атрактивен дизайн и цена”, допълниха от фирмата.


 

Освен със своята здравина, разпределителите се характеризират и с висок клас на защита IP65/67, функционалност с вакуум и голям дебит до 2000 l/min. Предлага се и възможност, те да бъдат в ATEX изпълнение. „Тези характеристики на разпределителите тип VUVS ги правят подходящи за почти всички индустриални сегменти и опасни среди, при използването им на открито, например в тежкото машиностроене, леярните, откритите рудници и дървообработването”, поясниха от Фесто България.

 

От компанията отправят покана към посетителите на панаира в Хановер да посетят техния щанд, разположен в зала 15, щанд D07 и да се запознаят отблизо със всички иновативни продукти на Festo.

 

Източник на снимковия материал: Festo, Фесто България 

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg