Владимир Рашев от Balkan Services бе отличен с престижен професионален сертификат за управленско консултиране

24.01.2023 г.5 мин.

Открийте своето място в екипа на Balkan Services и развивайте себе си в компания с лидерска позиция и доказани практики.

Balkan Services е консултантска IT компания, която помага на утвърдени организации да изберат най-точното за тях софтуерно решение и да го внедрят възможно най-бързо, ефективно и лесно. Като доказан в областта си лидер, Balkan Services разполага с високо мотивиран екип от професионалисти, които не просто изпълняват задачите си, но и активно работят за растежа и развитието на бранда. Част от този екип и управител на компанията е г-н Владимир Рашев, който наскоро придоби престижен международен сертификат за мениджмънт.

В края на 2022 г. Владимир Рашев, управляващ партньор в Balkan Services, придоби престижния сертификат СМС (Certified Management Consultant) от международната организация ICMCI (Тhe International Council of Management Consulting Institutes). Сертификатът представлява високо професионално отличие за управленско консултиране в различни специализирани области и е еталон за етика и професионализъм от международно ниво.

За да получи акредитацията, която се подновява на всеки 3 години, сертифицираният консултант е нужно да притежава компетентност и знания в широк спектър от професионални направления, които включват:

 • Шест функционални области на организационното управление:
  • Човешки ресурси;
  • Стратегическо планиране;
  • Финанси;
  • Операции;
  • Информационни технологии;
  • Маркетинг;
 • Етични практики;
 • Процеси на управленско консултиране;
 • Управление на трансформация и промяна;
 • Комуникации с клиенти и управление на проекти;
 • Междуличностни умения.

„Кандидатите за сертификата трябва да покажат и ангажираност, опит и действия, съответстващи на Кодекса за поведение на ICMCI, който включва правни, социални, екологични аспекти и професионално поведение”, обясниха от Balkan Services. „Спазването на кодекса също показва отговорността на консултанта да служи на интересите на клиентите, обществото, организацията, колегите и самата ни професия“, допълниха от компанията.

Получавайки CMC сертификата, Владимир Рашев става част от международна общност от управленски консултанти, с които ще може да обменя опит и съответно допълнително да допринесе за развитието на Balkan Services чрез прилагането на добри практики, доказани на световно ниво.

Господин Рашев получи сертификата по време на събитието „БАУКО и приятели“, организирано в чест на 25-годишнината от създаването на Българска Асоциация на управленските консултантски организации. Именно това е и организацията, която се грижи за сертифицирането на българските управленски консултанти по стандартите на ICMCI.

Ключът към успеха на Balkan Services се крие в отдадеността на специалистите ѝ

Balkan Services е консултантска IT фирма, доверен партньор за дигитализация на над 320 организации и водещи международни компании. Фирмата започва своята дейност през 2006 г. и от тогава до сега има успешно завършени на 600 проекта за внедряване на бизнес софтуер. Консултантите предлагат различни решения, сред които Business Intelligence системи, ERP, софтуер за финансово управление (FPM), решения за финансово оповестяване, XBRL и др. Освен всичко останало, за своите клиенти Balkan Services предоставя и цялостна IT поддръжка и решения за IT сигурност.

„За наша най-важна мисия определяме удовлетвореността на клиентите ни. Според последното ни проучване 97% от тях са останали доволни от предлаганите от нас услуги и от съвместната ни работа”, споделиха от компанията.

Зад успеха на Балкан Сървисис стоят доказани специалисти, които дават всичко от себе си и се стремят да надхвърлят очакванията към тях, превръщайки името на компанията в еталон за качество на световно ниво. “Екипът ни обхваща хора със задълбочена експертиза, обединени от общи ценности и идеали. За да продължим да се развиваме разширяваме екипа ни с интелигентни, мотивирани и инициативни експерти”, продължиха коментара си от дружеството.

Всеки присъединил се към семейството на Balkan Services има възможността да превърне идеите си в работещи решения. „При нас Ви очакват разнообразни и предизвикателни проекти, уютна работна среда и сериозни възможности за развитие”, допълниха от Balkan Services.

Ако желаете да научите повече за Balkan Services и за възможностите за професионална реализация, които компанията предлага, не пропускайте да разгледате нейния микросайт в Инженерингова борса на Борса.bg.

Източник на снимковия материал: Balkan Services

Тагове: Balkan Services, HR, Балкан Сървисис, кариера, консултиране

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Балкан Сървисис ООД
https://www.balkanservices.com/