Бер-Хелла Термоконтрол: „Стажантската ни програма през 2019 г. е още по-мащабна от миналогодишната“

10.05.2019 г.4 мин.

In Macedonian


За Бер-Хелла Термоконтрол 2019 г. стартира по изключително успешен начин. Можем да се похвалим с нови проекти, отново свързани с водещи автомобилни производители. Но това, от което най-силно се вълнуваме към момента, е нашата стажантска програма, която е още по-мащабна спрямо миналогодишната”, споделиха пред екипа на Инженер.bg от дъщерната компания на немския производител Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) по време на изложението „Стажове” 2019.

 


От средата на май BHTC ще имаме удвоен капацитет на производствените ни площи в България, които постепенно ще се насищат с оборудване.

 

Към момента от компанията предлагат както свободни стажантски позиции, така и постоянни работни места, като най-новите попълнения в семейството на BHTC България вече са факт. Само преди броени дни е започнал стажът на един от кандатите в отдел Механичен дизайн. В същия отдел, друг амбициозен младеж преминава за втора година стажантска програма в компанията.

 


Стажантска програма на BHTC България – компания, занимаваща се с развойна дейност и производство на електроника за климатични системи за автомобилния бранш, е платена и е с продължителност от 4 до 6 месеца. Всеки стажант има право на гъвкаво работно време, според личните си ангажименти. Свободните стажантски позиции, които предлагат от компанията, са за отдел „Тестова лаборатория“, отдел „Конструкторски“ с профил 2D и 3D Дизайнер и с профил „Оптичен дизайн“.

 

„Ние търсим амбициозни младежи, които са готови да се развиват. Ние обучаваме на място нашите специалисти, а от тях очакваме желание и мотивация“, обясниха от българското дружество. „При нас няма рязка граница между стажантската ни програма и реалната работна среда. Това означава, че всеки един участник има възможност да натрупа професионален опит и има шанс да бъде назначен, ако ситуацията го позволява”, коментираха още от BHTC.


 

Свободните стажантски позиции в Бер-Хелла Термоконтрол не са ограничени като брой. Всеки, който желае да получи качествено обучение в утвърдена компания и е студент с техническа специалност, завършил минимум втори курс, може да подаде своята актуална автобиография на hrbulgaria@bhtc.com.

 

Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com