IMI, Inc. – 40 години по пътя на иновациите. Технологичното семейство на IMI България очаква своите нови таланти

17.09.2020 г.3 мин.

През август т.г. международният технологичен лидер в областта на електрониката Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) отбеляза своята 40-годишнина – време, в което компанията успя да създаде широка мрежа от предприятия, в които иновациите намират своето място за реализация. За постиженията и развитието на международната компания, както и за перспективите, които дружеството у нас предоставя на техническите специалисти, разказаха за читателите на Инженер.bg от IMI България.

Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) е сред най-добрите производители в областта на автомобилната електроника за 2019 г., заемайки 6-о място в класацията на изследователската компания New Venture Research. Организацията е и между първите 20 водещи производители на електроника в света според специализираното издание Manufacturing Market Insider, което отличава компаниите на базата на миналогодишните им приходи“, посочиха от IMI България.

„IMI, Inc. прави първите си стъпки през 1980 г. с екип от 100 човека и три фабрики във Филипините. Следвайки възходяща посока на развитие, днес структурата на компанията обхваща 22 производствени предприятия, разположени на обща площ от 418 942 m2 в 10 държави. За разработването на иновативни технологични решения IMI, Inc. разчита на своите 17 000 служители“, допълниха от българското дружество.

Инвестирайте в своето професионално развитие, като станете част от екипа на IMI България. Вижте актуалните позиции за работа в компанията в Борса.bg!

 

IMI България – развитие по световен модел и запазено място на пазара на труда у нас

„С навлизането си на българския пазар през 2011 г. дружеството ни се стреми да утвърждава своето място на пазарен лидер. Наред с технологичното и производственото развитие, се фокусираме и върху сплотяването и мотивирането на нашия екип. Правим всичко възможно, за да създаваме стимулираща и вдъхновяваща работна среда“, коментираха още от IMI България.

„Ние активно поощряваме креативните идеи, както и стремежа към нови знания и умения на настоящите служители. Желанието за професионално усъвършенстване и развитие са сред качествата, които търсим и в бъдещите си колеги“, заявиха в заключение от българското дружество.

Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс България, IMI, Inc., freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Интегрейтид Микро-Електроникс България ЕООД
http://www.global-imi.com/