Филкаб: „Никога не правим компромис с предлаганите от нас продукти за индустриална, процесна и сградна автоматизация“

03.12.2020 г.3 мин.

Утвърдената инженерингова, търговска и производствена компания Филкаб, която се развива като предпочитан доставчик на електроматериали за енергийния, индустриалния и строителния сектор, наред със съвременните си методи на работа, предлага огромна продуктова гама и сериозни складови наличности. Сред успешните направления, в които компанията влага своите усилия, са средствата за автоматизация. „Ние предоставяме най-доброто качество на най-добрата цена. Всички продавани артикули отговарят на действащите в Европейския съюз стандарти. Благодарение и на това сме се доказали като отговорна към работата и клиентите си компания“, споделиха за Инженер.bg от Филкаб.

Филкаб предлага на своите клиенти богат асортимент от средства за автоматизация, които са разпределени в следните групи: 

  • Индустриална автоматизация – програмируеми логически модули, програмируеми контролери, универсални захранващи модули, средства за визуализация и контрол; 
  • Процесна автоматизация – измерване на налягане и температура, нивомери и разходомери, регистратори, електронни регулатори; 
  • Системи за сградна автоматизация.

Всички средства за индустриална, процесна и сградна автоматизация с подробна техническа информация, които ча част от портфолиото на Филкаб, можете да откриете в електронния каталог на фирмата. 

„Във Филкаб никога не правим компромис с качеството на продаваните продукти, защото доверието на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас. Стремим се винаги да им дадем повече, да им осигурим добавена стойност, да се погрижим за реализацията на техните цели и проекти“, споделиха още от компанията. 

Зад професионализма на Филкаб се крие: 

  • Екип от компетентни специалисти, които ще Ви помогнат да вземете информирано решение за покупката си; 
  • Широка гама от качествени продукти от най-добрите марки и производителите, които са доказани лидери в своята област; 
  • Големи наличности на склад, благодарение на което от компанията могат да осигурят бърза доставка до всяка точка на територията на България.

Източник на снимковия материал: Филкаб, Filkab

Тагове: инженеринг, производство, процесна автоматизация, сградна автоматизация, Филкаб

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Филкаб АД
http://www.filkab.com/main/bg/