Костал: „Развиваме се динамично – през 2019 г. планираме да открием нов цех, имаме нужда от млади инженерни попълнения“

04.05.2018 г.4 мин.


На 18 април 2018 г. в пловдивския филиал на Технически университет – София се проведе седмото поредно издание на кариерното изложение „Стажове“. Събитието събра на едно място работодатели, чиито производствени бази са позиционирани в района на гр. Пловдив. Във форума се включи и Костал България Аутомотив. Компанията се занимава с разработката и производството на електронни и мехатронни компоненти за автомобилната промишленост, и представи на гостите на щанда си възможностите за професионална реализация, които предлага.Костал България Аутомотив, част от структурата на международната група Kostal, започва дейността си у нас през 2017 г. Само за 10 месеца екипът на предприятието достига 800 човека. „Бурното ни развитие продължава! През следващата година предстои откриването на нов цех, затова имаме нужда от още по-мащабно разширяване на човешкия капитал“, обявиха за Инженер.bg от компанията.


От фирмата отправиха покана към всички студенти от технически специалности да изпратят своята кандидатура, ако имат желание да се развиват кариерата си в международна корпоративна среда, при това в областта на динамичен бизнес, какъвто е автомобилната индустрия. „Отворени сме за кандидати от всички специалности, които биха били полезни за нашето производство, включително електроника, машиностроене, автоматизация и мехатроника“, коментираха от Костал.


Производственият процес в предприятието е трисменен, 24 часа в денонощието, а служителите на дружеството могат да се възползват от редица преференции и удобства като осигурен транспорт до и от работното място, храна и допълнително здравно осигуряване. „Ние възнаграждаваме усилията, които нашите служители полагат, като освен гъвкаво заплащане им осигуряваме и възможност за кариерно израстване“, допълниха още от компанията.


Костал България Аутомотив поставя на пиедестал развитието на своя екип. Обучението на служителите започва още с постъпването им, когато им се провежда първоначален инструктаж, свързан със стандартите за качество, по които е сертифицирано дружеството. Надграждащи обучения следват цялото професионално израстване на всеки от екипа, а някои от тях се провеждат в Чехия и Германия.


Всеки млад специалист, който желае да бъде част от семейството на Костал България Аутомотив може да изпрати автобиография и мотивационно писмо на български или английски език на jobs.pazardzhik@kostal.com.


Повече информация за Костал България Аутомотив ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Костал България Аутомотив ЕООД
http://www.kostal.bg/a3/