Атикс: Iconics предоставя безплатен достъп до софтуерното приложение за отдалечена експертна помощ CFSWorX™

13.08.2020 г.3 мин.

„Водещият доставчик на софтуер за визуализация, AI-базиран работен софтуер с приложение в индустрията и интелигентното строителство Iconics предоставя безплатен достъп до софтуерното си приложение за отдалечена експертна помощ CFSWorX™ до края на 2020 г. То има за цел да подпомогне компаниите в преодоляването на предизвикателствата, свързани с пътуването и социалната дистанция вследствие разпространението на COVID-19, съобщиха за Инженер.bg от фирма Атикс – официален дистрибутор на Iconics на пазара у нас.

 

В настоящите условия видеоконферентните и чат разговорите, както и т.нар. отдалечени експерти, съдействащи за разрешаването на проблеми, за подкрепа и сътрудничество, имат ключова роля за безопасността на служителите, предоставяйки възможност те да продължат да изпълняват своята дейност, посочиха от Атикс.

„Софтуерният продукт на Iconics, с интегрираната си функция за отдалечена експертна помощ, спомага за максималното редуциране на отрицателното въздействие на COVID-19 върху бизнеса. Той предоставя решение за отдалечено сътрудничество и поддръжка, което може да бъде приложено за по-малко от 60 минути. Това осигурява на служителите, техническите специалисти и клиентите необходимото съдействие за осъществяване на тяхната дейност, без да се нарушава здравето, безопасността или производителността им“, допълниха от българското дружество.

Регистриралите се компании ще имат безплатен достъп до CFSWorX™ до края на 2020 г., като ще могат да се възползват и от следните функционалности:

 - Да дават насоки в реално време на техниците на терен и техните клиенти с цел подобряване на сътрудничеството;.

 - Да излъчват жива видео- и аудиовръзка към отдалечени експерти с цел по-доброто разрешаване на даден проблем и отдалеченото споделяне на знания;

 - Да осигуряват поддръжка на наличните устройства на отдалечените потребители, а също и на преносимите устройства и тези с активирана добавена реалност.

Източник на снимковия материал: Атикс, ICONIC, freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Атикс ООД
http://www.atics.bg/