Ем Джи Про: atvise® elements — растерни изображения и векторни графики за създаване на по-добри потребителски интерфейси

16.09.2021 г.3 мин.

Модулът atvise® elements представлява обширен каталог с визуализации на елементи и възли в SVG формат, предназначени за всеки сектор на индустрията, които се използват от софтуерните продукти atvise. Използването на модула е изключително лесно и спестяващо ценно време в процеса на създаване на визуализации. atvise® elements осигурява широка функционалност и съвременен дизайн. „Елементите atvise® позволяват всички заложени в платформата елементи да бъдат онагледени и разширени с набор от графики, характерни за всеки възможен индустриален сектор, които са лесно достъпни и безпроблемно могат да бъдат интегрирани във всеки проект“, коментираха за Инженер.bg от доказаната българска инженерингова фирма Ем Джи Про, която е официален дистрибутор на atvise® у нас.

atvise® е първата SCADA система, използваща изцяло чиста уеб-технология, разработена от австрийската фирма Certec EDV. Успехът на продуктовата линия atvise® се основава на широко застъпеното техническо ноу-хау и богатия опит на екипа на фирмата в областта на информационните технологии, съхранението и обработката на бази данни, контрола и управлението на процеси и SCADA системи. Решенията на Certec EDV намират успешно приложение в областта на транспорта, енергетиката, водоснабдяването, производството, инженеринга, инфраструктурата и администрацията.

„От своя страна, atvise® elements поддържа най-различни графични елементи и икони за проектиране на климатизация, архитектура, отопление, сгради, химическа индустрия, контролери, конвейери, електроника, енергетика, вентилация, ХВП, отопление, ISA символи, металообработка, транспорт на материали, минна индустрия, мотори, тръбни системи, възли, помпени станции, сензори, цистерни, клапани, превозни средства, ВиК, електротехника и др.“, поясниха от Ем Джи Про. 

Сред основните предимствата на елементите atvise® са: 

  • Спестяване на време, благодарение на предоставените графични обекти, които вече не е необходимо първоначално да се създават;
  • Голямо разнообразие от повече от 4000 графични обекта, селектирани в 60 категории;
  • Наличие на графични обекти с доказано пазарно търсене;
  • Възможност за т.нар. бързо инженерство с директно интегрирани елементи в конструкционния модул на atvise®, използваеми чрез плъзгане, пускане и динамизиране. 

Източник на снимковия материал: Ем Джи Про, atvise®

Тагове: Ем Джи Про / MG Pro, проектиране

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ем Джи Про ЕООД
http://mgpro.bg/