Валкреа.Хаус: Създайте „умния“ дом на мечтите си, следейки новите секции „Функции“ и „Решения“ в сайта ни

05.08.2022 г.5 мин.

В ерата на високите технологии „умните“ устройства набират все по-широка популярност. Освен с подобряване на комфорта и качеството на живот, те могат да са от полза и за повишаване на енергийната ефективност. За да осигури оптимална информираност на партньорите и клиентите си, както и сред всички хора, вълнуващи се от темата, Валкреа.Хаус обогати сайта си с две нови секции – „Функции“ и „Решения“. В следващите редове ще разберете какво споделиха специалистите от водещото българското дружество и един от пионерите в сградната автоматизация у нас относно внедрените актуализации и иновативните решения, които предлага.

Дейността на Валкреа.Хаус е съсредоточена върху предоставянето на специализирани продукти и услуги, необходими за създаването на перфектния „умен“ дом. Българската компания си партнира с доказани производители на смарт технологии – лидери в областта за Европа. „Сградната автоматизация може да намали разходите за ел. енергия и отопление със средно между 15-45%, с което, освен осезаемо облекчение на бюджета, се постига и оптимизирана енергийна ефективност“, поясниха специалистите пред Инженер.bg.

С какво ще Ви очарова новата секция „Функции“?

Благодарение на Валкреа Хаус, интегрирането на „умни“ системи, които управляват всеки аспект от дома или офиса Ви, е не само възможно, но и лесно достъпно. Ето и функциите, информация за които можете да откриете ТУК, за да превърнете обикновеното ежедневие в „парад“ на удоволствието:

Удобство и комфорт – тук са включени функции за отопление; слънцезащита; мултимедия и озвучаване.

„Умни“ функции за отопление, вентилация и климатизация: „Когато говорим за ОВК, трябва да ни „светне“, че имаме възможност за „интелигентно“ управление на имота. Това е областта, в която подобно управление е от ключово значение за повишаване на ефективността, и по тази причина то намира все по-голямо приложение в строителството“, коментираха от компанията.

Енергийна ефективност – смарт системи за „умно“ разпределение на ресурсите, които засягат: енергийни източници; мониторинг на консумацията и разпределение на ресурсите.

Сигурност и безопасност: Атрактивните предложения за контрол на достъпа включват: системи за сигурност; контрол на достъпа и сензори за безопасност.

Логика и управление, или каква е същността на „интелигентните“ системи: Трите основни функции за сграден контрол, с които се постига висока добавена стойност както за собствениците, така и за обитателите на жилищни имоти, офис и бизнес помещения, са: визуализация; автоматизация и администрация.

Открийте решението за реализация на Вашите мечти в секция „Решения”

Екипът от експерти, отговорни за иновациите в дружеството, е усъвършенствал уменията си в интегрирането на системи за сградна автоматизация. Те предоставят пълен набор от услуги за изграждане, настройка и поддръжка на „интелигентни“ решения за управление на частни и обществени имоти. „Дигиталните системи за управление на функциите и ресурсите носят огромни ползи за съвременното строителство. Посредством тяхната употреба, сградите не само гарантират подобрението в комфорта и безопасността, но и се превръщат в привлекателна оферта за инвеститори и фасилити мениджъри“, обобщиха от компанията.

Решенията на Валкреа.Хаус са специално предназначени за:

  • Частни имоти;
  • Енергийна ефективност;
  • Инвеститори;
  • Офис сгради.

Ако търсите качествени и надеждни професионални услуги, свързани с разработването на персонална концепция за умен дом и офис, създадена специално за Вашите нужди, доверете се на специалистите от Валкреа.Хаус.

Източник на снимковия материал: Валкреа.Хаус, freepik.com

Тагове: дигитализация, мониторинг, ОВК, проектиране, сградна автоматизация, сигурност в сградите, умен дом

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Валкреа ЕООД
https://www.valkrea.house/