Алвекта: Управление на технологичната среда и на нейния дигитален контрол чрез информационната платформа Vector

18.09.2020 г.3 мин.

Технологичната среда и нейното ефективно управление имат важна роля за гладкото протичане на всички процеси във всяко индустриално предприятие. Изборът на правилно решение в случая е ключов за  постигането на все по-високи бизнес резултати. В днешния материал, ние от Инженер.bg, заедно с българското дружество Алвекта, което предлага интернет базирани информационни услуги в тази област, ще Ви предложим информация за иновативната SaaS платформа Vector и ще Ви разкажем за нейните предимства и защо си заслужава да я внедрите във Вашето производство.

Реалното управление на технологичната среда и нейният дигитален контрол се постигат чрез информационната платформа Vector по следния начин:

  • Управление на Структурата и ресурсите на средата;
  • Управление на Персонала;
  • Управление на Разходите;
  • Управление на Инвестициите;
  • Управление на Проектите.

„Информационната платформа Vector гарантира интегрирано информационно покритие в управлението на различни дейности. Софтуерът има предимства и функционалности, които могат да са в помощ на мениджърите на производствените компании за пресъздаване на всички процеси, включително и управлението на технологичната среда, в единна платформа“, поясниха от Алвекта.

Алвекта е компания с алтернативен поглед към дигитализацията и развитието на организационния потенциал в индустриалното предприятие. „Чрез технологията Vector етапите при изпълнението на всеки проект са кристално ясни и всички бизнес, логистични и производствени процеси са обвързани“, допълниха от иновативната компания. 

„Основен функционален принцип, който сме заложили при разработката на системата Vector, е да мултиплицираме естествения интелект, който всъщност е водещ, и стои в основата на продуктивността и ефективността. Наша цел и мисия са винаги да търсим начини за подпомагането му“, заявиха в заключение от Алвекта. 

 Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Алвекта ООД
https://alvecta.com/