Ю Ес Пи България: Градим портфолио с устойчиви концепции за отводняване на градска среда

05.05.2020 г.4 мин.

   

 

Управлението на дъждовните води в урбанизираните територии отдавна не се свежда само до тяхното събиране и отвеждане в канализацията. Напротив, все по-често се търсят решения, които съчетават екологосъобразност, естетика и надеждност. Разбирайки това, младата компания Ю Ес Пи България изгражда своето портфолио с богато разнообразие от устойчиви концепции за отводняване на градска среда, като се доверява на доказани в международен мащаб производители. Вижте какво още разказаха по темата пред Инженер.bg от българското дружество.Все по-актуални са темите за опазване на околната среда, намаляване на вредните емисии, рентабилно използване на ресурсите – и в този контекст: благоустройството и водоснабдяването. Градовете по цял свят търсят и прилагат градоустройствени практики за подредба, промени в архитектурните подходи и нови решения за по-оптимизирана среда“, посочиха от Ю Ес Пи България. Според специалистите от компанията, все по-често се търсят подходи за съхранение и повторно оползотворяване на ценния воден ресурс в сградния и ландшафтния цикъл за поливни и хигиенни цели. Интегрират се иновативни системи с неконвенционални и нестандартни дизайни за дискретна визия.Именно такива решения предлага Ю Ес Пи България на своите клиенти. В продуктовата гама на фирмата има технически продукти за повърхностно отводняване и ВиК системи, базирани на изпитани и природосъобразни практики на доказани производители за приложения в ландшафтна архитектура, административни, търговски и жилищни сгради. А това включва: отводнителни улеи, ревизионни капаци, точкови оттоци и сифони, воронки, система за защита на корените на дървета, тръби.


Критериите за природосъобразност, на които се стараем да отговарят нашите решения за повишаване на позитивния еко баланс, включват рециклируеми, негорими и водоплътни материалите и суровини, чиято обработка намалява отделянето на CO2 емисии“, подчертаха от компанията.Партньор на Ю Ес Пи България е HTI България, а сред производителите, с които фирмата работи, са Metal project Polska, Enregis, Hydrotec, Hydropro, BG Graspointner, Blucher, Preis, ZEW Inwestycje и др.


През сайта на Ю Ес Пи България всеки потребител може да разгледа, избере и поръча бързо и лесно всички продукти, налични в портфолиото ѝ.


Повече информация за Ю Ес Пи България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Metal project Polska, Enregis, pixabay.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ю Ес Пи България ЕООД
https://usp-bg.eu/