Хидро-Хикс-България: Не сме прекъсвали работа дори и за ден, въпреки извънредното положение

22.04.2020 г.4 мин.


Хидро-Хикс-България продължава да работи и да обслужва своите клиенти без прекъсване, въпреки обявеното извънредно положение във връзка с разпространението на COVID-19. „Светът е изправен пред сериозно предизвикателство. Ние, от Хидро-Хикс-България, осъзнаваме отговорността, която носим към нашите партньори и клиенти, особено в сферата на критична инфраструктура, каквато е водната. Ето защо, въпреки ситуацията, продължаваме дейността си на пълни обороти“, заявиха пред Инженер.bg от българското търговско, инженерингово и производствено дружество.Хидро-Хикс-България извършва внос, доставка, шеф-монтаж, пълен цикъл инженерингови и консултантски услуги, сервиз и обучение в областта на водообработката за енергийния сектор, промишлеността, битовия и обществения сектор. Българската компания е единствен оторизиран представител у нас на датските компании в сферата на индустриалната водообработка Hydro-X A/S и Silhorko-Eurowater A/S, както и официален дистрибутор на Euraqua Europe, част от PWG (Pollet Water Group) и Etatron D.S. Tези партньорства дават възможност на фирмата да предоставя богато портфолио от инсталации за:


 - Филтруване;

 - Омекотяване;

 - Дехлориране;

 - Декарбонизация;

 - Обратна осмоза;

 - Деминерализация;

 - UV – дезинфекция;

 - Инсталации за премахване на нитрати, нитрити, сулфати, метални йони и органика;

 - Деаератори и топлообменници;

 - Въздушни охладителни кули.


„Инсталациите за обработка на вода, които предлагаме, са на модулен принцип, благодарение на което могат да отговорят на всяко изискване на клиента. Това ги прави подходящи за широка приложна област, включително в енергетиката, хранително-вкусовата промишленост, целулозно-хартиената промишленост, стъкларската индустрия, фармацията и козметиката, болниците и др.“, посочиха от Хидро-Хикс-България.Българското дружество също така е производител на химикали за обработка на водата, ефективни за почистване и защита на отоплителни, охладителни и климатични инсталации от корозия, котлен камък, биообраствания и бактерии. „Нашата дейност е пряко свързана с осигуряването на високи хигиенни условия в различни съоръжения, включително в обществени сгради. Ето защо ние осъзнаваме важността на нашите услуги, особено в днешната ситуация, и продължаваме работата ни, без да намаляваме темпото, като сме взели всички мерки за безопасност. Част от колегите ни например не присъстват офиса, за да избегнем максимално струпването на хора“, разясниха в заключение от компанията.


От Хидро-Хикс-България разказаха и как обратната осмоза се използва при стерилизация на хирургически инструменти. Очаквайте скоро в Инженер.bg!


Повече информация за Хидро-Хикс-България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал:  Хидро-Хикс-България, pixabay.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Хидро-Хикс-България ООД
http://www.hydro-x-bg.com/