Електра Помп: Отговорността и гъвкавостта са изключително важни за всяка компания в сложната ситуация днес

14.04.2020 г.4 мин.


Електра Помп е доказана българска компания в доставката, монтажа и сервиза на помпени системи. И като повечето фирми днес тя е изправена пред предизвикателствата, които извънредното положение с COVID-19 поставя пред бизнеса. „Отговорност и гъвкавост трябва да прояви всяка компания, която иска да понесе възможно най-малко последици от усложнената ситуация. Ние продължаваме да работим при вземане на всички мерки за безопасност и хигиена“, заявиха за Инженер.bg от Електра Помп.Въпреки всички ограничения, екипът на Електра Помп ще продължи да обработва и изпълнява в срок всички поръчки, разчитайки на куриерските служби. Фирменият магазин също ще работи, като са взети всички необходими мерки за превенция.


За момента сервизната дейност се ограничава само до неотложни ремонти.


Можете да се свържете с представители на фирмата на имейл epomp@mail.bg и телефонен номер 0888 997 309.


Електра Помп е официален представител и вносител на помпите с марка SAER у нас. Предвид създадената криза на Апенините от италианския производител коментират: „Огромният ни запас от складови наличности ни позволява да нямаме забавяния в доставките. В този период всичко става относително: промяната на приоритетите и гъвкавостта са от съществено значение. Продължавайте да се учите от тази ситуация, за да излезете от зоната си на комфорт и да откриете нови бизнес възможности.Освен със SAER, Електра Помп работи и с други доказани производители на помпи и електродвигатели, включително:

Faggiolati Pumps – потопяеми и наземни помпи за отпадъчна вода, миксери и оборудване за пречиствателни станции;

SEF Pumps – самозасмукващи помпи с гъвкаво работно колело за пренос на различни видове флуиди;

Matic – поплавъци за чиста и отпадъчна вода, нивосигнализатори, релета и автоматика.


„Дейността ни е насочена както към леката, така и към тежката промишленост. Това се дължи на широкото използване на помпи и електродвигатели в селското стопанство, водоснабдяването, промишлеността, туризма и необходимостта от качествено и компетентно обслужване и сервиз на оборудването. Предлагаме пълен инженеринг и консултация при изпълнение на проекти за добив на вода, поддръжка на машини и съоръжения и др”, посочиха от Електра Помп.


Не пропускайте да посетите онлайн магазина на Електра Помп: www.pompi.bg.


Повече информация за Електра Помп ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Електра Помп, Saer

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Електра Помп ООД
http://electrapomp.com/bulgarian/