БиблиотекаКлючове и контакти

Късче от приказния свят, създадено с луксозната серия ключове и контакти Busch-dynasty на ABB

6 мин.


Те са като картина със стилна рамка, вдъхновени от истинска приказка, за да Ви отведат в един различен свят. Изключителен дизайн, най-качествени материали и въздействащ интериорен ефект. „Серията Busch-dynasty е с рамки, декорирани с нежно преплитащи се флорални линии. Ефектът на полирания и патиниран месинг обединява изящество и функционалност, за да се постигне съвършената форма и въздействие. Това е серия, която ще придаде на интериора уникална атмосфера“, коментираха за Инженер.bg от АББ България.


Приказната история на основния орнамент


Тръгнал един търговец на път за далечни страни, а дъщерите му заръчали – едната златен венец, другата кристално огледало, а най-малката казала:

- Не искам друго, татко, донеси ми само аленото цвете, което е най-красиво на света...“


Любовта към детайла е това, което придава на Busch-dynasty уникален стил. Аленото цвете е елементът, който е основен акцент в гамата ключове и розетки Busch-dynasty на ABB. Наречен Alina – на името на най-малката дъщеря Альона от руската приказка, орнаментът присъства в продуктите и придава изящество чрез своите филигранни линии. Те тръгват от горе и от долу към разцъфналите цветове и по този начин насочват вниманието на потребителя към горната и долна контактна точка на ключа. Със своята красота и изящество те превръщат практичните предмети за ежедневна употреба във визуална наслада и придават онази приятна нотка на лукс. Използвайки серията ключове и розетки Busch-dynasty, Вие можете да създадете уютна и представителна атмосфера във всеки дом.


Уникален дизайн


Зад безупречната форма на продуктите от серията се крият най-съвременни технологии, осигурени от световния лидер в областта на системите за управление на сгради ABB. Всеки ключ е уникален, тъй като месингът се полира на ръка или се обработва с четка, за да му се придаде античен вид. Същото внимание е обърнато на бутоните, които са изработени от висококачествена пластмаса. Те също са полирани или обработени с четка на ръка. Немското качество и десетилетният опит на Busch-Jaeger, която влиза в състава на ABB Group, са гаранция за дълъг експлоатационен живот на тези луксозни продукти.


Вариации в слонова кост


Хармоничната комбинация ражда елегантния стил, с който се отличава този изискан вариант на Busch-dynasty. Месинговата рамка обхваща флоралния орнамент на светъл фон и създава прекрасен декор за бутоните.

 

Ексклузивност и екстравагантност


Златото блести най-добре на контрастен фон. Благородната комбинация от черно и златно демонстрира този ефект по впечатляващ и уникален начин. На какъвто и фон да бъде разположен такъв ключ, той няма да остане незабелязан. Истинско украшение за всяка стена.

 

 

Стил и в най-малките детайли


Великолепен шедьовър с фино изрисувани орнаменти върху нежен антрацитен фон и месингова рамка в античен стил. Благодарение на това съчетание, всяко помещение може да изглежда като галерия за изящно изкуство.

 

Да се докоснеш до качеството


Вдъхновение от елегантността на кралските дворци и замъци в стил рококо – това послание носят златната рамка и бутоните в цвят слонова кост. Тази гама е изключително подходяща за помещения, чийто интериор е издържан в лек и непринуден стил.

 

 

Дизайн в оптимална форма


Едноцветното изпълнение е отлично решение за хармонично взаимодействие с художествено оформени стени. Дизайнът е издържан в строг и елегантен стил. Това усилва ефекта на стени, върху които има тапети с различни сложни мотиви или пищно изрисувани стени.


 

Основни предимства на гамата Busch-dynasty:


  •  - Ключовете за осветление включват електроника (димери, детектори за движение, температурни контролери, USB зареждане, управление на щори и др.); 

  •  - Гамата включва също и продукти за автоматизация на сгради – KNX, система за домашна автоматизация free@home и аудиодомофони;

  •  - Безвинтови клеми (в контактите са налични и винтови клеми);

  •  - Сертификати: VDE, ÖVE, KEMA, EAC, CE, CCC.Основни характеристики:


  •  - Изящен дизайн с уникален флорален мотив за фон, оригинални материали на декоративните рамки като полиран месинг и патиниран месинг;

  •  - До 5 устройства в обща рамка за хоризонтален и вертикален монтаж;

  •  - Диапазон 60 (разстояние между винтовете за монтаж 60 mm);

  •  - Предлагат се гнезда SCHUKO, PIN-Earth и British Standard.


Повече информация за АББ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: АББ България, ABB

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019