БиблиотекаКлючове и контакти

Електро Плюс: Серията ключове и розетки Classia на BTicino – изящно решение с още по-изчистен дизайн

4 мин.


Серията ключове и розетки Classia на италианската марка BTicino се отличава с изчистена форма и строг контур, контрастиращ с плавните извивки на декоративната рамка и бутона. „Допирът до тях носи на човек уникално сетивно усещане. Серията се предлага в 16 цветови нюанса на рамките, а бутоните са в 2 основни цвята: гланцово бяло и сатенено черно. Цветовата палитра на Classia е обогатена с тоналните ефекти на ръбовете в метално златно, хром и никел“, разказаха за Инженер.bg от доказаната търговска и инженерингова компания Електро Плюс, която предлага изделията на BTicino на българския пазар.Продуктовата гама Classia включва: ключове, димери, контактни розетки, телевизионни розетки, USB розетки и розетки за пренос на данни, оптични и акустични сигнализации, както и изделия за хотелски интериор.Серията Classia представлява отлично предложение за модулна система както по италианския, така и по европейския стандарт, като двете системи могат да бъдат комбинирани. Гамата позволява различни комбинации за модулно изпълнение: за европейския стандарт 6 комбинации с до 5 ключа в рамка, а за италианския – 5 комбинации.


Ключовете се предлагат в две различни версии: естетично класическо изпълнение без подсветка и с LED подсветка като ориентир чрез ясна светлинна индикация. Серията включва и енергоспестяващ ключ за осветление със сензор за движение.


Иновативна система за инсталация


Ключовете и контактите от серията Classia имат иновативна система за регулиране на поддържащите рамки, която гарантира плътното прилепване на декоративната рамка към стената. Монтажът и демонтажът във всеки тип стени се извършва бързо, като механизмите могат да бъдат разполагани и във всякакъв тип кутии.


Монтаж на поддържащата рамка с винтове


„Когато монтажът е в стена от гипсокартон, вложката в поддържащата рамка се отстранява, за да се гарантира перфектното подравняване на декоративната рамка и механизмите, монтирани в стената. Наличието на метална вложка в поддържащата рамка ѝ придава допълнителна здравина, освен това отворите в метала позволяват по-добро фиксиране на винтовете“, поясниха от Електро Плюс.Монтаж на поддържащата рамка със скоби


Този тип инсталация се отличава с иновативна система за стиковане на поддържащите рамки при модулен монтаж. „Монтажът със скоби осигурява оптимално подравняване благодарение на самоподдържащата се система чрез свързване на рамките една с друга и висока устойчивост, поради използвания специален материал. По избор скобите могат да се премахнат и монтажът да се реализира с фиксиращи винтове“, коментираха в заключение от Електро Плюс.

 

Повече информация за Електро Плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Електро Плюс, BTicino

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019