БиблиотекаКлючове и контакти

Жо и Вен България: Мerten System M на Schneider Electric – гама с разнообразни функции и впечатляващи характеристики

5 мин.


Една система с много възможни комбинации и функционалности, която освен всичко това изглежда чудесно – това е Merten System M на Schneider Electric. Гамата интегрира в себе си повече от 175 функции, 5 дизайнерски линии, високи технологии и интелигентност. „За да разнообразите интериора, е достатъчна само да смените рамката, което е изключително лесно, а механизмът остава същият. Освен богатия набор от възможности за създаване на различни дизайни, системата включва и разнообразие от продукти като ключове за осветление, бутони, димери, превключватели, детектори за движение и елегантни решения за дома“, разказаха за Инженер.bg от доказаната българска компания  Жо и Вен България, която предлага продуктите на Schneider Electric на българския пазар.


Мerten System M е една от най-гъвкавите електроинсталационни платформи, създавани някога.

 

Характеристики и ползи


Гъвкавост


„Не съществува по-лесен начин за промяна и адаптация на крайните инсталационни елементи спрямо индивидуалните изисквания. Както с механизма, така и с рамката се работи с изключителна простота“, поясниха от Жо и Вен България.

 

Функционалност


С повече от 175 функции, Schneider Electric гарантира точното решение за всяко приложение – например за частни жилища, офиси, хотели, болници, училища или всяка друга сграда.

 

Неограничени възможности


Merten System M предлага всички необходими видове функционалности, богат избор на покрития, цветове и дизайнерски гами с пълна модулност, решения за управление на осветлението, контактни излази, VDI, сигнализация, електронно управление на осветлението с димери и PIR детектори, управление на щори, температурно управление, специални решения за хотели и болници.

 

„Гамата съдържа уникални и изключителни KNX устройства (б.ред. стандарт за автоматизация на жилищни и нежилищни сгради) с бутони от висок клас, термостати с дисплей и детектори за движение и присъствие. При ремонти и обновителни дейности Merten System M предлага най-съвременна технология RF System, естествено интегрирана в естетиката на интериора и подходяща за всеки тип инсталация“, посочиха още от българското дружество.

 

Решенията на системата са разработени за всеки тип жилищно строителство и всички обществени и нежилищни приложения като училища, офиси или хотели и разполага с иновативни функции за по-голяма енергийна ефективност и комфорт, подходящи за стандартни електрически инсталации.


 

Гамата Merten System M в допълнение на всеки индивидуален стил


Термопластмаса, дърво, стъкло и метал в пет различни дизайнерски линии – Merten System M предлага разнообразни материали, повърхности и цветове, от които да избирате, за да създадете вашия индивидуален стил. Ето какви са нейните разновидности:

 

Merten M-Smart


Стандартната, красива и солидна линия, с блестяща повърхност в слонова кост, полярно бяло и активно бяло, подходяща за обществени сгради със стандартен дизайн, но с високи изисквания за функционалност.

 

Merten M-Arc


Четири динамични и елегантни цвята, предназначени за среден клас приложения, предимно в жилищния сектор и хотелите. 

Merten M-Star


Изискана метална декоративна рамка с висок клас покритие в хром, сребро, сатен и полиран месинг.

 

Merten M-Plan


Изчистени линии и съвременен дизайн – гланц и мат в пет цвята с атрактивен вид за всякакъв тип нужди на съвременния интериор.


 

Merten M-Elegance


Материалът, от който са изработени продуктите, както и тяхната форма и цвят ги правят уникални и наистина специални. Независимо дали е от стъкло, дървесина или метал, M-Elegance има какво да предложи за всеки вкус.


 

Повече информация за Жо и Вен България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал Жо и Вен България, Schneider Electric

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Жо и Вен България ООД
http://joiven-eshop.com/index.html

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019