БиблиотекаПанаир 2019

Bulgarian Digital Week 2019 ще представи най-новото от областта на дигитализацията

16.08.2019 г.2 мин.

Поредната инициатива от събитийната програма на 75-ото издание на Международния технически панаир е изложението Bulgarian Digital Week 2019, което в периода от 23 до 28 септември 2019 г. ще представи най-актуалните технологии в ИТ сферата. Bulgarian Digital Week 2019 ще бъде разделено на отделни направления, като основно от тях ще бъде Digital Expo, което ще се проведе в рамките на 6 дни. ИТ компании от България и чужбина с разнообразни сфери на дейност ще демонстрират своите технологични открития, намиращи приложение както в бизнеса, така и във всекидневния живот“, научи Инженер.bg от организаторите.


 

Събитието за дигитални иновации ще обърне внимание на широк спектър от най-популярните теми, сред които най-новото в областта на клиентското обслужване, технологиите за Smart Home и mart City, и разбира се, бъдещето на изкуствения интелект.


Ако дигитализацията във всичките ѝ аспекти е вълнуваща за вас, то не пропускайте Bulgarian Digital Week – седмица, която, освен че ще ви въвлече изцяло в технологичните новости, ще ви предостави възможността да почерпите от опита на едни от най-изявените специалисти в тази област. Ще можете да осъществите и ценни професионални контакти.

 

Миналата година в панаира участваха общо 586 изложители, от които 361 чуждестранни и 225 български. В петте конференции се включиха 1374 участници и 236 лектори. През 2018 г. форумът бе посетен от повече от 28 000 души, а тази година се очаква интересът към изложението да бъде още по-голям.

 

Подробна информация можете да откриете на уебстраницата събитието: https://bdw.bg/


Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019