БиблиотекаПанаир 2019

Какви са тенденциите в индустриалната теглоизмервателна техника? Вижте на щанда на Мари-Бентц на МТП Пловдив

05.09.2019 г.4 мин.


Фирма Мари-Бентц е български производител и доставчик на индустриална тегло-измервателна техника, който е един от пионерите в тази сфера у нас. Продуктовата линия на компанията е предназначена за разнообразни индустрии. И тази година, по време на пловдивския Международен технически панаир (МТП), дружеството ще представи палитрата си от технологични решения. „Ще се радваме да се срещнем с нашите партньори и клиенти на щанд 10B4 в палата 10, посветена на изложбата „Стройтех“, съобщиха за Инженер.bg от Мари-Бентц.На предходното издание на техническия форум компанията впечатли посетителите със съвременни технически изделия, сред които претегляща електроника, мобилни ииндустриални системи за измерване на тегло, ценообразуващи и лабораторни везни.Фокус в участието ни на панаира през 2018 г. бяха модерните мобилни везни за осово претегляне на немския производител KERN, служещи за измерване на различни по вид превозни средства. С тях се извършват измервания в строителството, земеделието и др.“, разказаха от екипа на Мари-Бентц.

 

На изложението през 2018 г. екипът на Мари-Бентц запозна посетителите на панаира и с производството и внедряването на датчици за съоръжения, използвани за целите на индустрията и аграрната промишленост.

 

Дейността на Мари-Бентц е ориентирана към внос, износ, монтаж и сервизни услуги на ел. двигатели, оборудване за кранове, релейна техника, електрохидравлични тласкачи и спирачки. Фирмата има широка партньорска мрежа и си сътрудничи с редица световни производители, сред които Bilanciai Group, KERN, EMG Automation и др.

 

За всички продукти, които произвежда, компанията осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз. Калибровъчната лаборатория на Мари-Бентц – „Лабор Бентц“, предлага калибриране на средства за измерване на маса и издава DKD-калибровъчен сертификати.

 

Ние продължаваме да разширяваме сътрудничеството си с други компании и да надграждаме продуктовата си гама, но оставаме верни на своите традиции да поддържаме високо качество на предлаганите от нас продукти и услуги“, допълниха още от Мари-Бентц.


А какви са най-новите предложения от водещата българска фирма, ще разберете на щанда на Мари-Бентц по време на МТП от 23 до 28 септември 2019 г. Заповядайте!

 

Информация за фирма Мари-Бентц, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мари-Бентц
http://www.marie-bentz.com/index.php

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019